Barracuda diving
Image default
Vakantie

Wat te verwachten van single reizen?

Single reizen zijn een uitstekende oplossing als je in je eentje op vakantie wilt. Maak nieuwe vrienden en ontmoet andere singles terwijl je op een fantastische reis gaat – daar gaat het bij single reizen om. Bij One2gethertravel heb je meer dan genoeg keuze uit verschillende reizen. Of je nu op city trip wilt, op een ontspannen zonvakantie of juist lekker op wintersport – het is allemaal mogelijk in groepsverband met andere alleenstaande reizigers. Wil je meer weten over hoe single reizen eruit zien? Lees dan verder.

Voor wie zijn single reizen bedoeld?

Een singlereis is een groepsreis die speciaal opgezet is voor mensen die zonder partner op reis willen. Het combineert eigenlijk twee uitersten: je gaat alleen op vakantie, maar je bent tegelijkertijd ook met een grote groep op stap. Daarin krijg je alle vrijheid om je eigen invulling te geven aan je vakantie. Ga je in je eentje op reis met een groep mensen die je niet kent, dan wil je wel zeker weten dat het gezellig wordt. Daarom wordt er bij het organiseren van singlereizen altijd goed gekeken naar de groep deelnemers. Zo ga je altijd op reis met leeftijdsgenoten – bijvoorbeeld jonge singles of juist vijftigplussers. Voor alleenstaande ouders worden er aparte reizen georganiseerd. Zo weet je zeker dat je aansluiting vindt bij je reisgenoten.

Ga mee en geniet van je vakantie

Tijdens een singlereis heb je altijd wat te doen. Het programma zit boordevol activiteiten en excursies zodat je je nooit hoeft te vervelen. Maar je zit nergens aan vast – het is jouw reis, dus jij bepaalt gewoon zelf waar je wel en geen zin in hebt. Het is dus ook mogelijk om er alleen, met z’n tweeën of met de groep op uit gaan en je eigen plan trekken. Zo ontdek je de hoogtepunten van de bestemming en beleef je een mooie en afwisselende vakantie.

https://one2gethertravel.nl