Barracuda diving
Image default
Vakantie

Maak uw dromen waar door te investeren in een vakantiewoning in Spanje

Nu is het moment om te investeren in uw eigen vakantiewoning in Spanje of een andere zonnig land. Dankzij de lage spaarrentes, is dit een ideale tijd om te investeren in vastgoed. Vastgoed brengt namelijk meer op dan uw geld op een spaarrekening plaatsen. Twijfelt u over investeren in vastgoed omdat u bang bent voor de risico’s? Als u kiest om te investeren met Pierre & Vacances – Centre Parcs heeft u weinig te vrezen. Center Parcs is u wellicht gekend als een bedrijf met vakantieparken in binnen- en buitenland. Echter kunt u bij hen ook investeren in vastgoed. Zo is het mogelijk om een vakantiewoning op een Center Parcs terrein in bijvoorbeeld Spanje te kopen en zo te investeren in vastgoed. Hierbij rekent u op de meer dan 50 jaar ervaring van het bedrijf en gaat u in zee met een betrouwbare partner.

Waarom investeren met Center Parcs?

Als u kiest om te investeren in vastgoed, heeft u heel wat mogelijkheden. Dit zowel in binnen- als in buitenland. Dus waarom zou u investeren in een vakantiewoning in Spanje met Pierre & Vacances – Center Parcs? Een belangrijke motivatie hiervoor is de opbrengst van uw investering. Bij dit bedrijf ontvangt u namelijk altijd een vaste huuropbrengst van uw vakantiewoning. Zo weet u zeker dat uw investering loont. Bovendien betaalt u na aankoop geen extra kosten voor onderhoud, water of verzekeringen. Investeren in een vakantiewoning in Spanje met deze experts, betekent bovendien dat u de eigenaar van de woning blijft. Zo kunt u zelf ook gebruikmaken van uw vakantiewoning op een zonnige locatie. Perfect dus voor een onvergetelijke vakantie.

Uitstekende begeleiding tijdens uw investeringstraject

Geen zorgen als u weinig ervaring heeft met investeren in vastgoed. Bij Pierre & Vacances – Center Parcs wordt u volledig begeleid doorheen het proces. Dit vanaf uw eerste oriëntatiemoment tot de aankoop van uw vakantiewoning in Spanje of in een van de andere parken. Bovendien werkt het bedrijf altijd samen met ervaren en gerenommeerde partners op fiscaal en financieel gebied. Hierdoor geniet u van zekerheid, kwaliteit en efficiëntie. Ontdek de voordelen en vind meer informatie op de website van dit bedrijf.