Barracuda diving
Image default
Vakantie

Geniet van de rust in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Zoekt u een vakantiehuis op een recreatiepark waar ook honden zijn toegestaan? Of wilt u uw welverdiende vakantie combineren met een karpervisvakantie in een mooie omgeving? En ziet u het prachtige West-Friesland wel zitten? Dan zit u goed bij Recreatiepark De Groote Vliet. Hier bent u met uw hele familie welkom. Niemand hoeft deze vakantie te missen, want ook honden zijn toegestaan als u hier een vakantiehuis huurt. Bovendien heeft het park een eigen karpervijver, dus vergeet uw hengel niet! Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie.

Dit recreatiepark is ook geschikt voor een karpervisvakantie

Recreatiepark De Groote Vliet ligt in een groene omgeving waar goed gewandeld en gefietst kan worden. Maar met een eigen visvijver is het ook de perfecte locatie voor een karpervisvakantie. Er zwemmen verschillende vissoorten, zoals witvissen, karpers, palingen en snoekbaarzen. U mag twee hengels per persoon meenemen, zodat u meerdere hengels kunt uitgooien. Daarnaast kunt u bij de receptie terecht voor een visvergunning. Vrijwel alle bungalows en chalets liggen aan het doorgaande vaarwater of aan de karpervijver. Zo is het zelfs mogelijk om uw eigen boot aan te leggen bij uw vakantiehuis. De vaarwateren komen uit op “De Groote Vliet” en kunt u gaan en staan waar u wilt. Ideaal, nietwaar?

Boek eenvoudig uw gewenste vakantiehuis

Het recreatiepark biedt volop faciliteiten voor jong en oud. Zo vindt u hier naast een visvijver een eetcafé, voetbal- en sportveldjes, speeltoestellen voor de kleinere gasten en zelfs een wasserette. Dankzij de voorzieningen en de mogelijkheden in de natuurrijke omgeving, beleeft u een fantastische vakantie. Kijkt u al uit naar een karpervisvakantie of een fijne tijd in een vakantiehuis waar uw honden zijn toegestaan? Via de website van Recreatiepark De Groote Vliet kunt u eenvoudig een boeking maken. Ook kunt u telefonisch contact opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden.