Barracuda diving
Image default
Woningen

Wat kost het totaal laten vervangen van je groepenkast?

Wat kost het laten vervangen van een groepenkast?

De regel geldt hoe minder groepen je in je woning hebt, hoe goedkoper het gaat worden om je groepenkast te vervangen. Ga je kijken naar de kosten van het aanleggen van groepen in je groepenkast dan kunnen wij als Elektricien Dordrecht een prijsindicatie geven. Wil je 4 groepen laten aanleggen dan ben je zo’n 700 tot 900 euro kwijt. Is er meer werk nodig dan rekenen wij gemiddeld zo’n 60 euro per uur afhankelijk van de klus.

 

Wat kost het totaal laten vervangen van je groepenkast?

De kosten voor je hele groepenkast te laten vervangen kan prijzig zijn. Elektricien Dordrecht zorgt voor zo scherp mogelijk prijzen voor onze klanten. Bij de groepenkast vervangen met 6 groepen ben je gemiddeld 1000 euro kwijt. Groepenkast vervangen met 8 groepen betaal je 1100 euro en een groepenkast vervangen met 10 groepen is 1200 euro. Voor aarding en aardpen slaan betaal je een gemiddelde prijs van 200 euro. Wil je meer informatie over de kosten van het laten vervangen of uitbreiden van je groepenkast neem dan contact met Elektricien Dordrecht. Wij helpen je graag verder en kunnen je een vrijblijvende offerte toesturen.

 

Hoe bespaar je op de kosten bij het vervangen of uitbreiden van een groepenkast?

Wil je je groepenkast vervangen dan is het verstandig om dat door Elektricien Dordrecht te laten doen. Wij hebben namelijk verstand van groepenkasten en hoe deze uit te breiden of te vervangen. Kosten kunnen per uur berekend worden, maar is het ook mogelijk dat wij klussen aannemen op basis van een vaste prijs. Wil je een totale prijsindicatie hebben neem dan contact met ons op en wij sturen een vrijblijvende offerte door. De offerte is transparant en helder mogelijk zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.


https://elektricien-dordrecht078.nl/