Barracuda diving
Image default
Aanbiedingen

Waar kunt u terecht als u een auto radiator wilt kopen?

Wilt een auto radiator kopen en vraagt u zich af waar u dat kunt doen? Een radiator is een onderdeel van het koelsysteem van uw auto. De koelvloeistof in het systeem loopt langs de cilinders waar bij de verbranding veel hitte vrijkomt. Die warmte wordt door het koelwater afgevoerd naar de radiator wat bestaat uit kleine buisjes met lamellen. De radiator bevindt zich achter de grill van uw auto zodat er lucht langs kan stromen terwijl u rijdt, zodat de koelvloeistof wordt gekoeld. Een radiator is dus erg belangrijk, en als u een nieuwe auto radiator wilt kopen dan kunt u daarvoor terecht bij TvN Radiateuren. Hier vindt u verschillende typen radiatoren op voorraad en hun monteurs kunnen deze snel voor u monteren.

Wat als u een specifiek model auto radiator wilt kopen?

Niet alle radiatoren zijn hetzelfde, en er kunnen zelfs per merk verschillende modellen gebruikt worden. U kunt bij dit bedrijf daarom een radiator kopen voor elk model en type auto. Is uw auto al wat ouder en wordt de radiator niet meer geproduceerd, dan kunnen ze het model speciaal voor u op maat maken. Ook voor het installeren van een radiator bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Bij oudere modellen auto’s is het vervangen van een radiator niet zo’n probleem, maar vooral bij nieuwere auto’s is er erg weinig ruimte onder de motorkap waardoor het lastig kan zijn om een radiator te vervangen. De monteurs weten raad met elk type auto en radiator en kunnen deze snel en vakkundig voor u vervangen. 

Een gespecialiseerd bedrijf met een radiator voor elk type auto

TvN Radiateuren is gespecialiseerd in radiators en u kunt hier dan ook werkelijk elk type auto radiator kopen. Heeft u dus een bijzonder model nodig, bijvoorbeeld voor een oldtimer, kijk dan op hun website of stuur een e-mail als u meer informatie wilt. 

https://teunisvannes.nl/