Barracuda diving
Image default
Mode en Kleding

Show je in je beste outfit, compleet met deze tassen

Show je in je beste outfit, compleet met deze tassen

Het is niet alleen belangrijk voor de mensen om je heen, maar vooral voor jezelf om er goed uit te zien als je de deur uitgaat. Dat geeft jouw dag een positieve boost en je voelt je stukken beter dan in dat oude kloffie dat je al dagen draagt als je thuis achter je bureau zit. Besteed daarom aandacht aan je outfit, en dat kan niet zonder een trendy tas. 

Trek gewoon je tofste outfit aan en kies voor een echte hippe, trendy tas. Welke dat is? Dat is natuurlijk smaakgevoelig. Er is een flinke reeks merken, waaronder bijvoorbeeld Cowboysbag -een echte fashionbrand- , Ted Baker of Fabiënne Chapot, waar je prima mee voor de dag kunt komen. Zo’n tas mag dan ook niet in je garderobe ontbreken. Verdiep je er een beetje in en je zal merken dat er eindeloos veel mooie kwaliteitsmerken zijn waaruit je een keuze kunt maken. Kies in ieder geval het type tas dat je wil dragen. Bijvoorbeeld een hand- of schoudertas, shopper, clutch of telefoontasje. Die laatste twee zijn inmiddels echt een hit. Klein van formaat, handig om te dragen, functioneel en fraai als het gaat om de vormgeving. 

De clutch is voor feesttypes

Ben jij een feesttype dan is de clutch aan jou besteed. Een kleine handige tas die je in de hand of, met een schouderband of ketting,crossbody draagt. Daar past je zonnebril, bankpasje en smartphone prima in. Precies genoeg om je de hele avond te vermaken. Denk niet dat zo’n clutch vanwege het formaat een niemendalletje is. Sterker nog; een clutch is een echt een trend en ze zijn er in alle soorten, maten en van verschillende materialen. Van canvas tot leer tot polyurethaan. Je kunt er een outfit mee vervolmaken. Jouw jumpsuit, little black dress of avondjurk is niet compleet zonder zo’n tasje. 

Een telefoontasje voor fashionata’s

Draag je liever alleen maar je smartphone met je mee dan is een telefoontasje, de hit van 2022, helemaal voor jou uitgevonden. Ook voor dit tasje geldt dat het echt gemaakt is voor fashionata’s die met hun outfit uitpakken. Het telefoontasje is dat fraaie detail dat de outfit compleet maakt. 

Het tasje hangt crossbody op de heup of hoger, of het wordt over de schouder gedragen. Het kleurt altijd geweldig bij welke outfit dan ook en biedt plaats aan iedere smartphone die je daardoor altijd bij de hand hebt. Zonder dat je deze in een jas- of broekzak draagt. Want dat zou je outfit er niet fraaier op maken. 

Kies de juiste kleur

Kies een tas of tasje in een complementaire kleur, passend bij jouw ouftit. Of kies voor ton sûr ton kleuren of juist een tas in dezelfde tint als je trui of jas. Je zal zien dat het werkt. Er is altijd een match. Zo’n fraaie outfit met dito tas, levert een stijlvolle combinatie op. Je bent om door een ringetje te halen. Je voelt je top.