Barracuda diving
Image default
Mode en Kleding

Een geschikte portemonnee voor iedere gelegenheid

Een geschikte portemonnee voor iedere gelegenheid

Heb jij binnenkort een chique gala en maak jij je druk over hoe jij eenvoudig al je persoonlijke bezittingen zoals je telefoon, pasjes en eventueel wat persoonlijke verzorging met je mee kunt nemen? Dan is het goed eens te kijken naar een clutch. Dit zijn kleine tasjes, die ontzettend stijlvol staan en eenvoudig met je mee zijn te dragen. Deze tasjes zijn speciaal voor de wat chique feesten, zodat je niet de hele avond met je handtas door de zaal hoeft te lopen. Een clutch wordt niet voor niets vaak een ‘portemonnee’ tas genoemd. Een geschikte portemonnee voor iedere gelegenheid is namelijk wel zo handig. Hoe je er eentje kiest, dat vertellen we je hier.

Gelegenheid

Het is natuurlijk volledige afhankelijk van welke gelegenheid het om gaat voor de keuze van zowel een bepaalde tas als portemonnee. Waar je in het dagelijks leven naar je werk een stijlvolle leren plevier tas meeneemt, is dit tijdens een feestje of gala natuurlijk alles behalve praktisch. Het continu met je meeslepen van een grote tas zit je natuurlijk niet op te wachten. Vooral voor vrouwen is het belangrijk dat ze zowel de juiste tas als portemonnee met zich meedragen als finishing touch voor de outfit. 

Een veel gebruikte tas is de clutch. Dit is een kleine tas, die bij uitstek kan dienen als zowel tas als portemonnee. Deze kleine tasjes zijn overigens ook perfect voor bijvoorbeeld een dagje strand of dagje uit. Zo hoef je geen strandtassen mee te slepen als je even ergens wat wilt gaan drinken. Je neemt alleen je persoonlijke bezittingen mee en de rest laat je gewoon rustig staan. Zo kun je dus met een gerust hart even een drankje gaan doen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je telefoon en andere waardevolle spullen er nog wel liggen.

Stijl

Afhankelijk van welke gelegenheid je hebt, is het belangrijk je stijl hierop af te stemmen. Bij een strandfeestje zal je kiezen voor andere kleuren, dan wanneer je op zoek bent naar een chique portemonnee die je ook kunt meenemen naar je werk. Nu is het wel het grote voordeel, dat een portemonnee ten opzichte van een tas natuurlijk veel minder prominent aanwezig is. Door te kiezen voor één van de vele clutch charm tassen kun je je persoonlijke bezittingen niet alleen eenvoudig, maar ook ontzettend stijlvol met je meedragen. Door te kiezen voor een tasje met schouderband, heb je ook nog eens je beide handen vrij en hoef je je geen zorgen te maken dat je iets vergeet.