Barracuda diving
Image default
Auto's en Motoren

Private lease voor een goede nachtrust

Een grote reparatie komt nooit uit. Het begint al bij de pech onderweg, je staat langs de kant van de weg en de auto moet worden weggesleept. Vervolgens is er het wachten op het telefoontje van de garage. Het valt niet mee, een grote reparatie is nodig wat veel geld gaat kosten. Hier had je even niet op gerekend. Schuiven en puzzelen in de uitgaven. Dan maar even geen weekendje weg, toch maar niet naar het buitenland in de zomer en dat aquarium moet ook maar even wachten. Dit zijn situaties die je kunt voorkomen met private lease. Want dan zijn de reparaties en onverwachte kosten allemaal voor de leasemaatschappij. Je betaalt een vast bedrag per maand en daar blijft het bij. Een goede nachtrust verzekerd.

Nieuwe en moderne auto

Met private lease rij je altijd een(vrijwel) nieuwe auto. Een auto die is voorzien van de nieuwste techniek op autogebied en die beschikt over alle comfort. Dat is heel prettig autorijden. De kans op autopech is natuurlijk met een nieuwe auto ook heel klein. Een nieuwe auto betekent dus twee vliegen in één klap. Heerlijk onbezorgd autorijden.

Private lease zorgt voor nieuwe mogelijkheden

Doordat je een vast bedrag per maand betaald kun je van tevoren veel beter je uitgaven inschatten. Hierdoor weet je precies per maand wat je gaat uitgeven en kun je dus precies inschatten wat je totale uitgaven zullen zijn. Ook hoef je geen rekening te houden met een eventuele grote incidentele uitgave, want die is namelijk met private lease voor rekening van de leasemaatschappij. Voordeel hiervan is dat je dit bedrag voor iets anders kunt gebruiken. Daarnaast hoef je ook iedere maand geen geld apart te zetten voor de aanschaf van een andere auto in de toekomst. Overigens is het voor veel mensen lastig om iedere maand een bedrag hiervoor apart te zetten. Met private lease hoeft dit sowieso niet meer. Nu kun je dus dit maandelijkse bedrag aan andere doelen besteden. Misschien wel door dit te investeren in aandelen of in een bedrijf. Levert het een mooi rendement op!