Barracuda diving
Image default
Auto's en Motoren

Hoe kun jij gemakkelijker dan ooit jouw auto verkopen?

Ben jij in het bezit van een auto die je niet meer wilt? Vraag jij je af wat er nu met de auto moet gebeuren? Jouw auto kun je erg gemakkelijk verkopen zonder enige moeite. Met slechts een paar handelingen heb jij jouw auto zo verkocht en dat nog zonder dat jij naar kopers hoeft te zoeken. Veel mensen hebben dit gemak al ervaren.

Hoe gaan wij te werk bij het te koop plaatsen van jouw auto?

Voordat jij jouw auto kan verkopen moet de auto eerst aangemeld worden. Het aanmelden van de auto doe je door online het aanmeldformulier te gebruiken. Met dit formulier geef je kopers de mogelijkheid om alle belangrijke informatie over de auto te lezen. Het is daarom belangrijk om dit formulier zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen. Nadat jouw formulier is ontvangen gaat men over tot het registreren van de auto. Het uitvoeren van een voertuig controle is een belangrijk onderdeel bij het registreren van de auto. Zodra de auto geregistreerd is wordt deze online geplaatst voor kopers om te zien. In geval er interesse is in de auto kunnen kopers meteen een bod plaatsen. Van elk bod wordt jij op de hoogte gebracht. Zodra jij tevreden bent met een bod kun jij toestemming geven om akkoord te gaan met het bod van de koper. Er zal dan gewerkt worden aan het versturen van alle belangrijke documenten die door jou en de koper getekend moeten worden. Deze documenten worden per mail aan beide partijen gestuurd. Zodra de contracten getekend zijn wordt er een afspraak ingepland om de auto aan de koper af te staan. Dit gebeurt binnen 14 dagen na de verkoop.

Wat gebeurt er als jouw aanmeldformulier niet klopt met de staat van de auto?

Het is erg belangrijk om het aanmeldformulier naar waarheid in te vullen. Doe je dit niet, dan heeft de koper het recht om de verkoopprijs te laten aanpassen. Ben jij het niet eens met de aanpassing, dan vervalt de overeenkomst en ben je genoodzaakt weer opnieuw het proces te starten. Ditmaal met een correct ingevulde aanmeldformulier.

Jouw auto verkopen, dat kan vandaag nog

Ikwilvanmijnautoaf.nl is een dienst waar iedereen gebruik van kan maken. Er zijn geen kosten verbonden aan het verkopen van jouw auto op dit platform. Jouw auto verkopen is voortaan een eitje. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met de klantenservice afdeling van ma tot en met vrij tussen 09:00 – 20:00 uur. En elke za tussen 08:00 – 17:00 uur.