Barracuda diving
Image default
Vakantie

Particulier beleggen in vastgoed kan u een gegarandeerd rendement opleveren

Wilt u als particulier beleggen in vastgoed en wilt u daarbij een gegarandeerd rendement? Wellicht denkt u dat er bij het investeren in vastgoed geen mogelijkheid is op een gegarandeerd rendement. Maar die mogelijkheid bestaat wel degelijk. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u namelijk een recreatiewoning aanschaffen en hier vervolgens een gegarandeerd huurrendement voor krijgen. Door de huurovereenkomst die u na de aankoop sluit, kunt u jaarlijks een rendement van 5% ontvangen. Wilt u kans maken op meer rendement, dan past de optie van minimaal 3% variabele rente en een percentage van de volledige huuromzet wellicht beter bij u.

Een waardevaste investering voor lange termijn

Met het investeren in vastgoed zoals een recreatiewoning kiest u voor een waardevaste investering. Door het contract wat voor circa 15 jaar wordt afgesloten, heeft u daarnaast een investering voor de langere termijn. Zeker in financieel onzekere tijden kan het gegarandeerde rendement erg fijn zijn. Bij het ontwerpen en bouwen van de parken is duurzaamheid van groot belang bij Center Parcs. Door de groene omgeving in en rondom de parken worden er veel bezoekers getrokken. Zo investeert u uw geld in een duurzame recreatiewoning. Door particulier te beleggen in vastgoed werkt u op deze manier mee aan een beter milieu.

Ook bij de verkoop kunt u rekenen op deskundige hulp

Mocht u besluiten de woning weer te willen verkopen, ook dan kunt u rekenen op de deskundige hulp van Center Parcs Vastgoed. Er is via de adviseurs een netwerk van 60.000 mensen die in vastgoed willen investeren. Daarnaast wordt de woning in zowel Nederland, België, Duitsland als Frankrijk te koop aangeboden. Ook de Funda aanmelding wordt geregeld. Zo bent u aan de verkoop niet veel tijd kwijt. Ook de administratieve zaken met de verhuurorganisatie kunnen gemakkelijk worden afgehandeld. Al met al kunt u zorgeloos particulier beleggen in vastgoed, met daarbij een gegarandeerd huurrendement. Meer informatie over deze zorgeloze investering in vastgoed vindt u op de website van Center Parcs Vastgoed.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/