Barracuda diving
Image default
Aanbiedingen

Parket schuren Amsterdam

De meerwaarde van parket schuren Amsterdam en omgeving

Als u in en rondom Amsterdam woont en uw vloer is aan vernieuwing of onderhoud toe – dan heeft u geluk. Dankzij een specialist als parket schuren Amsterdam kunt u de kwaliteit én uitstraling van de vloer weer verbeteren, zodat deze langer meegaat en beter bij uw woning past. Een van de beste behandelingen om daarvoor te zorgen is het parket te schuren. Een parketvloer schuren mag dan wel een banale behandeling lijken, de voordelen ervan reiken erg ver.

1. De parketvloer oogt als nieuw 

Het grootste voordeel van de parket vloer schuren is dat deze er op die manier weer als nieuw uitziet. Door middel van verscheidene schuurmachines worden immers alle oneffenheden en obstakels uit de vloer verwijderd, waardoor deze weer zijn egale, effen karakter terugkrijgt. De specialist begint met het verwijderen van grote oneffenheden, en werkt zo verder tot de kleine, minder zichtbare oneffenheden zoals splinters en dergelijke.

2. De parketvloer gaat veel langer mee 

Een ander voordeel van de parketvloer schuren is dat de vloer hierdoor veel langer mee zal gaan. Juist doordat alle oneffenheden efficiënt worden verwijderd, zal het hout van de vloer ook veel minder vatbaar zijn voor verdere schade. En dat komt uw investering natuurlijk alleen maar ten goede. Vooral als de vloer al iets ouder is biedt parket schuren voordelen!

3. De parketvloer is beter bestand tegen vocht en vuil 

Ten slotte is het parket schuren een goed idee aangezien het hout van de vloer op die manier minder snel aangetast zal worden door vocht en vuil. Niet alleen het parket schuren, maar ook eventuele nabehandelingen – zoals lakken, oliën en parket schuren en waxen – hebben dit effect. De beschermende laag die op de vloer wordt aangebracht, houdt vocht en vuil immers veel beter tegen dan het hout zelf! De voordelen van Schuur Expert Amsterdam reiken duidelijk erg ver. Als je zeker wil zijn van een kwalitatief en duurzaam resultaat, dan is het overigens de moeite waard om op een specialist te vertrouwen. Op die manier wordt parketvloer schuren Amsterdam en zaak die alleen maar voordelen biedt voor de look, feel én kwaliteit van je parket vloer!

Waarom kiezen veel huiseigenaren voor parket renovatie door een parketschuurspecialist?

Veel woningbezitters denken dan parket renovatie lastig is, tijdrovend en ook duur. Voor het gemak kiest men dan voor de aankoop van een compleet nieuwe parketvloer. Maar gelukkig komen steeds meer mensen erachter dat parket onderhoud door een ervaren schuurbedrijf veel lucratiever is dan menigeen denkt. Het parket schuren Amsterdam is namelijk niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw portemonnee en het milieu beter. De grootste voordelen van parket onderhoud door het parket schuren en olien of het parket schuren en lakken te gaan, zijn in willekeurige volgorde:

  • Parket renovatie bespaart u een flinke hoeveelheid tijd. De oude houtvloer eruit halen en het afval wegbrengen naar de stort, hoeft immers niet. De bestaande vloer wordt namelijk opgeschuurd en stofvrij gemaakt door een ervaren expert.
  • Tijd bespaart u bij parket onderhoud ook omdat u niet op zoek hoeft naar een nieuwe vloer. Het enige dat u hoeft te doen is nadenken over het gewenste eindresultaat en de behandelwijze met lak of olie.
  • De natuur wil ook wat. En met parketrenovatie krijgt de natuur veel. Het is namelijk niet nodig om nieuw hout te kappen uit bossen: bestaand hout wordt gewoon gerecycled.
  • Houtvloeren bewerken is financieel voordelig. U wordt verder volledig ontzorgd door een specialist in parket schuren Amsterdam die u al het werk uit handen neemt.

Voordelen van de houten vloeren schuren en lakken of olieën laten

Parket renovatie door een van de medewerkers van Schuur Expert heeft meerdere voordelen boven het kopen van nieuw parket. In de eerste plaats is parket onderhoud voordeliger dan een compleet nieuwe vloer kopen. Dit komt omdat er bij Parket onderhoud door de Parketvloerspecialist geen nieuwe houten vloer gelegd hoeft te worden, wat flink in de materiaalkosten scheelt. Een tweede pluspunt van het parket schuren en lakken / olieën is dat u veel tijd bespaart. Zo hoeft de oude houten vloer er niet uitgesloopt worden. Verder hoeft u niet op zoek naar een nieuwe vloer. En wat ook fijn is: u hoeft de houtresten van de oude vloer niet naar de stort te brengen. En ten slotte heeft parket renovatie via het parket schuren en olien als grote voordeel dat dit een milieuvriendelijke keuze is. Voor houten vloeren schuren hoeven geen extra bomen gekapt te worden.

Vertrouw op een professional voor houten vloer schuren en parket onderhoud

De Schuur Expert van Parket schuren Amsterdam beseft maar al te goed hoe belangrijk het is om uw vloer goed én regelmatig te onderhouden. Daarbij mogen de voordelen van een houten vloer schuren, alsook bijkomende behandelingen, niet onderschat worden. Parket schuren Amsterdam is gespecialiseerd in zowel het schuren als het onderhouden van parketvloer, en is dankzij zijn 5 sterren rating de aangewezen professional voor alles wat met parketvloeren te maken heeft. Voeg daar de duidelijk en eerlijk prijzen die worden gehanteerd aan toe, en het team bestaande uit 6 gespecialiseerde en gecertificeerde parketteurs garandeert dat uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet!

 

  • Vuil, zand en stof moeten allemaal zo snel en goed mogelijk worden verwijderd, zodat deze zich niet op of zelfs in de vloer kunnen vestigen.

  • Beschermende viltje onder stoelen en tafels zijn een goede maatregel om schade op de lange termijn te voorkomen.

  • Een goede deurmat is van groot belang om stof geen kans te geven en weg te houden van de vloer.

  • Stofzuigen is de beste manier om stof en vuil snel te verwijderen, maar ook het parket reinigen met een mop draagt bij aan de hygiëne van de ruimte en de vloer op zich.

https://schuur.expert/parket-schuren-amsterdam/