Barracuda diving
Image default
Auto's en Motoren

Ook jouw auto theorie in 1 dag halen? Met 123-theorie gaat dat je lukken!

Iedereen wil toch het liefste zijn/haar auto theorie halen in 1 dag? 123-theorie maakt dat mogelijk voor jou! En het leuke aan onze cursus is: van te voren thuis leren is absoluut niet nodig, het halen van je auto theorie certificaat is vanaf nu met ons dus eigenlijk best makkelijk!

Vanaf 07.00 in de ochtend gaan we aan de slag. Veel voorbereiding is er voor jou niet. Je hoeft zoals gezegd niet van te voren geleerd te hebben, theorieboeken hoef je überhaupt niet aan te schaffen en mee te nemen en ook je boterhammetjes hoef je niet te smeren. Het cursusmateriaal ligt op locatie al voor je klaar, dit zijn trouwens geen boeken of Cd-roms want daar werken wij niet mee. Tussen de middag staat er een kant en klare en op en top verzorgde lunch voor je klaar. En ook leuk om te weten: wij verzorgen het vervoer van en naar het CBR vanaf de cursuslocatie. Je hoeft dus niemand te regelen die jou naar het CBR kan brengen.

Tijdens de theorieles leren we je alles over de drie examen onderdelen inzicht, kennis en gevaarherkenning. Alles wat je hierover moet weten leren wij je aan, maar ook niets teveel. Je hoeft dus geen dingen te onthouden die je helemaal niet hoeft te weten of niet aan bod komen bij het CBR examen.

Inschrijven voor een locatie en datum naar keuze

Kom jij onze theoriecursus in Alkmaar volgen? Of is de theoriecursus Den Haag eentje die dichter bij jou in de buurt ligt? Wij gunnen het natuurlijk iedereen om in 1x te kunnen slagen. Daarom geven wij verspreid door het land theoriecursussen. Het maakt dus niet uit of je in Zuid Holland, Flevoland, Groningen of Brabant woont, wij zijn altijd bij jou in de omgeving te vinden.

Inschrijven doe je gewoon online via onze website, www. 123-theorie.nl. Zoek de voor jou dichtstbijzijnde cursuslocatie, prik een datum die in jouw agenda past en boek jouw cursusdag. Na inschrijving ontvang je direct van ons de bevestiging.

https://www.123-theorie.nl/