Barracuda diving
Image default
Aanbiedingen

Kunst galerie in Apeldoorn van een bekende kunstschilder

Ik was al tijden op zoek naar een goed cadeau voor ons jubileum. Maandenlang dacht ik na over een cadeau of een leuke trip. We zouden een weekendje weg willen gaan, maar ik wilde Wim graag een tastbare herinnering geven waar hij vaak naar kijkt. Een mooie foto van de kids, of misschien toch een schilderij? Tijdens het opdoen van inspiratie bracht ik een bezoek aan de kunst galerie in Apeldoorn van Jacksart. Daar heb ik tot de dag van vandaag geen spijt van gehad.

Jacksart kunstwerken van Jack Liemburg

Het werk van deze kunstschilder

In de kunst galerie in Apeldoorn is het werk van kunstschilder Jacksart te bewonderen. In deze galerie heb ik mijn ogen uit gekeken. In iedere hoek van de ruimte zag ik unieke kunst. Kunst zoals je het nog nooit gezien hebt. Kunstwerken in een fotografische stijl, waarbij fotografie met schilderkunst gecombineerd wordt. De stijl die Jacksart kenmerkt. Alle schilderijen zijn waardevast en kun je na 5 jaar weer inruilen als je dat wenst. Hoe handig?

  • Bekende kunstschilder. Zowel binnen als buiten de EU.
  • De schilderijen zijn waardevast
  • Kosteloos thuisbezorgd en opgehangen
  • Compleet op maat
  • Inruilgarantie na 5 jaar

Groot schilderij in opdracht kopen

Ik heb zo veel kunst gezien, dat ik besluit om er gewoon voor te gaan. “Ik ga een groot schilderij kopen voor ons jubileum!” Zo gezegd, zo gedaan. Ik spreek met Jack Liemburg af dat hij bij me thuis komt om mijn wensen door te spreken. Want wat past in ons interieur en wat niet? Nadat ik mijn persoonlijke wensen aan hem doorgaf kon hij meteen aan de slag. Het wordt een fotografisch kunstwerk. Een foto van ons gezin is gecombineerd met zijn prachtige schilderwerk.

Je bent altijd van harte welkom in zijn kunst galerie in Apeldoorn

Het resultaat is prachtig

Het schilderij in opdracht is echt zo mooi geworden! Mijn man was op de dag van ons jubileum ook zeker verrast. Toen hij thuiskwam van zijn werk hing het kunstwerk aan de muur in onze woonkamer. Mijn man sloeg zowat stijl achterover, zo verrast was hij. Het resultaat is een prachtig kunstwerk waar foto en schilderwerk in samenkomen. Ik ben er zo blij mee, net al de rest van het gezin. Ik krijg gewoon een warm gevoel vanbinnen als ik ernaar kijk.