Barracuda diving
Image default
Aanbiedingen

Kinderopvang in Baarn gezocht?

De kinderopvang is de eerste plek waar jouw kind ‘alleen’ naar toe gaat. Dan wil je erop kunnen vertrouwen dat je kind in goede handen is, het naar zijn of haar zin heeft en zich zeer welkom en geliefd voelt. Toch? Een goed kinderdagverblijf vinden waar alles tot in de puntjes fijn aanvoelt en goed geregeld is, is dan ook erg belangrijk voor veel ouders. Ben jij voor jouw kind op zoek naar een kinderopvang in Hilversum of Baarn? Dan kan ik je kinderopvang Kids voor Kinderen van harte aanraden.

Hoogwaardige en kleinschalige kinderopvang

Kids voor Kinderen is een hoogwaardige kinderopvang met twee locaties. Eén kinderopvang in Baarn en één kinderopvang in Hilversum. Beide zijn persoonlijk en kleinschalig ingericht en zowel ingericht op de behoeften van het kind als die van de ouders. De pedagogische professionals van dit kinderdagverblijf en de bso vinden de ontwikkeling van ieder kind het allerbelangrijkst. Daarvoor is een prettige leeromgeving gecreëerd waar natuur, cultuur en sport en bewegen belangrijke pijlers zijn. Bij kinderdagverblijf en peuterspeelzaal Kids voor Kinderen mag je rekenen op:

  • Zeer betrokken pedagogische professionals
  • Hoogwaardige kinderopvang
  • Individuele aandacht voor je kind
  • Gezonde voeding – keuzemogelijkheid voor warme lunch
  • Persoonlijk contact en open communicatie
  • Een warme overdracht naar de basisschool
  • Handige app met dagelijks foto’s van je kind**
  • Een kleinschalig kinderdagverblijf in Baarn en Hilversum
  • Landelijk gelegen met eigen dierenweide: zoveel mogelijk lekker de buitenlucht in!
  • Flexibel in tijden en meedenkend

Ben je nieuwsgierig geworden naar kinderopvang Kids voor Kinderen? Je kunt bij hen altijd een rondleiding inplannen om eens te komen kijken in het kinderdagverblijf in Baarn of Hilversum of op de bso.

Ontdekkend (buiten)spelen bij kinderopvang Baarn

De kinderopvang in Baarn is landelijk gelegen en heeft een ruime en unieke buitenspeelruimte. Er is een grote speelweide en een dierenverzorgingsweide waar de kinderen onder begeleiding van de leidsters op onderzoek uit kunnen in de natuur. Binnen wordt de creativiteit van de kinderen ook goed geprikkeld met een speelaanbod van een atelierhoek en podium tot aan een bouwhoek en diverse sport- en spelmaterialen.

Op de kinderopvang variëren de leeftijden van de verticale groepen van 0 tot 4 jaar. Dit geeft de kinderen de kans om veel van elkaar te leren, samen op te groeien en vriendschappen te sluiten.

“Landelijk, Sfeervol & Professioneel”

Rondleiding of berekening maken?

Spreekt de werkwijze en setting van Kids voor Kinderen, kinderopvang in Baarn en Hilversum, je aan? Plan dan gerust een rondleiding bij de kinderopvang in Baarn of de kinderopvang in Hilversum. Als je zoals ik het allerbeste voor je kind wilt, dan is kinderdagverblijf en bso Kids voor Kinderen zeker het overwegen waard. Ben je vooral nu al benieuwd wat de kosten zijn van deze hoogwaardige kinderopvang in Baarn of Hilversum? Dan kun je via de website direct een berekening maken van de kinderopvangtoeslag die je zult ontvangen.