Barracuda diving
Image default
Vakantie

Kies voor een rondreis door Bali en Java

Bent u ook zo’n reisfanaat en zou u het liefst altijd de wereld verkennen? Ontdekt u graag de mooiste plekjes en ontdekt u graag nieuwe culturen? Dan is een rondreis door Bali en Java fantastisch voor u. U vindt hier veel moois om te ontdekken, en dat alles tijdens een mooie rondreis samengesteld door Original Asia. Dit kan bijvoorbeeld een 18 daagse rondreis door Centraal- en Oost-Java en Bali zijn. Zo maakt u een mooie rondreis in een prettig tempo. Onderweg slaapt u in luxe boetiekhotels en geniet u van prachtig uitzicht op natuur en strand.

Ontdek de mooiste plekjes ter wereld

Als u ook graag de mooie plekken ontdekt die de wereld te bieden heeft, dan moet u zeker de reizen van Original Asia eens ontdekken. Zij organiseren de mooiste reizen, waarop u de mooiste plekken ter wereld ontdekt. Kies bijvoorbeeld voor een rondreis door Sri Lanka met kinderen. Sluit deze avontuurlijke en gevarieerde rondreis af met een paar heerlijke dagen op het strand, waar uw kinderen heerlijk in het strand kunnen spelen, zodat ze hun rondreis door Sri Lanka ook relaxed kunnen afsluiten. Een rondreis door Sri Lanka wordt altijd op maat samengesteld, zodat zowel u als uw kinderen met een goed gevoel op de reis terugkijken. Net zoals de andere rondreizen van Original Asia is uw rondreis door Bali en Java of door Sri Lanka geheel naar uw wensen samengesteld en is het altijd een privéreis, zodat deze altijd met uw wensen en die van uw kinderen matcht.

Ontdek alle mogelijkheden

Wilt u ook een rondreis door het mooie Java en Bali maken? Of gaat de reis ergens anders naartoe met de rondreizen van Original Asia? Vraag dan om advies aan één van de specialisten van Original Asia. Ze vertellen u alles over de mogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig een reis op maat laten samenstellen. Het kan allemaal!