Barracuda diving
Image default
Vervoer en transport

Hoe kunt u het best buitenlandse btw terugvragen?

Buitenlandse btw terugvragen is zeker aan te raden wanneer u behoorlijk wat btw bedragen in een ander land achterlaat. Transportondernemingen die in het buitenland rijden hebben vaak een aardig stapeltje facturen die aan buitenlandse partijen binnen de EU zijn betaald. De buitenlandse btw terugvragen wordt vaak niet gedaan, omdat men bang is dat dit de moeite niet waard is. Het zou te veel tijd en geld kosten. Verloren tijd is verlies. Toch is het terugvragen van de buitenlandse btw wel degelijk dé manier om uw geld weer terug te krijgen. U kunt deze taak uitbesteden aan een ervaren bedrijf. Heeft u ook dieselaccijnzen betaald in Spanje, België, Frankrijk of Slovenië? Dan kunt u direct ook deze accijnzen laten terugvorderen.

 

Een betrouwbare partner voor het terugvragen van buitenlandse btw

Wilt u de buitenlandse btw terugvragen door hiervoor een ervaren bedrijf in te schakelen? Dan is het uiteraard wel belangrijk dat u zeker bent van professionele en snelle service. Deze vindt u bij Nebu Transport Services, een bedrijf dat veel ervaring heeft in het terugvorderen van buitenlandse btw voor transportbedrijven. Ook betaalde dieselaccijnzen kunnen door deze partij worden teruggevorderd. De werkwijze is heel eenvoudig. U kunt de originele facturen voor verwerking per mail doorsturen, maar u kunt deze ook per kwartaal persoonlijk laten ophalen op uw locatie. In het online klantenportaal heeft u voortdurend inzicht in wat er gebeurt en wat er nog gedaan moet worden. Daarnaast wordt er een verwacht teruggavebedrag weergegeven.

 

Maak gebruik van no cure no pay service

Buitenlandse btw terugvragen is nergens makkelijker of voordeliger. U betaalt slechts 7,5% van het totaal teruggevorderde bedrag. Gaat het om een hoog bedrag dat kan worden teruggevorderd? Dan krijgt u extra korting. De buitenlandse btw terugvragen gebeurt op no cure no pay basis. U betaalt uitsluitend voor de dienstverlening wanneer de beschikking is ontvangen. Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op de website van Nebu Transport Services.

https://www.nebutransport.nl/NL