Barracuda diving
Image default
Vervoer en transport

Dit is dé internationale koerier die u snel bijstaat

Heeft u een brief die met spoed naar de andere kant van de stad moet, of moeten er meubelen zo snel mogelijk naar de andere kant van de wereld vervoerd worden? Waar u ook een (internationale) koerier voor nodig heeft, u schakelt het best A-One Spoedkoeriers in! Deze spoedkoerier kan al binnen een half uur – na het doorbellen van uw opdracht – voor uw deur staan om het pakket op te halen. Bekijk de website en contactgegevens om te bepalen welk nummer u moet bellen. Dit hangt namelijk af van de regio waarin u zich bevindt.

24 uur tot uw beschikking

Wanneer u de spoedkoerier nodig heeft, kunt u er natuurlijk niet alleen rekening op snelle handeling binnen kantooruren. Bij A-One Spoedkoeriers weten ze als de beste dat spoedzendingen dag en nacht met een internationale of nationale koerier mee moeten kunnen. U kunt dus altijd bellen wanneer u een spoedzending heeft. Op het ruime wagenpark in Nieuwegein staan er altijd de juiste vervoermiddelen klaar. Zo staat er een bestelbus met een laadvermogen van 400 kilo voor kleinere zendingen, maar ook een vrachtwagen met een laadvermogen van 5.700 kilo voor de grote zendingen. Het bedrijf beschikt zelfs over een koelbus waarin plaats is voor twee palletplaatsen. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld voedsel of medicijnen moet verzenden.

Neem een kijkje op de website

Heeft u meer informatie nodig? Dan bekijkt u het best de overzichtelijke website om te kijken wat de mogelijkheden bij deze internationale koerier zijn. Beantwoord de website uw vragen niet? Dan belt u gewoon even naar uw dichtstbijzijnde locatie om de mogelijkheden te ontdekken. Zo is uw opdracht ook meteen doorgebeld en kan het vakkundige team uw verzoek in de strakke planning verwerken. Dat maakt van dit bedrijf de beste spoedkoerier in het land, waar u keer op keer van op aan kunt!