Barracuda diving
Image default
Aanbiedingen

Het kiezen voor een Bluetooth speaker is een slim idee

Bluetooth-luidsprekers behoren tot een van de geavanceerde draadloze accessoires. Bluetooth helpt u eerder om bestanden van de ene mobiele telefoon met de andere te delen. In oudere tijden waren de luidsprekers niet zo geavanceerd, maar sommige zijn geperfectioneerd als de draagbare Bose speakers.

1.Manieren om verbinding te maken

Afhankelijk van het model, kunt u apparaten verbinden via USB, Bluetooth. De nieuwste 9-pins Lightning-connectoren vereisen een afzonderlijk aangeschafte adapter voor vele soorten modellen.

2. Afstandsbediening en spraakherkenning

Stemherkenning is een betere manier om het volume te regelen als u het over comfort hebt. Met een standaardafstandsbediening of een app op een smart- audioapparaat hebt u vanaf de afstand volledige controle over uw luidspreker, sommige luidsprekers nemen ook spraakopdrachten aan en worden slimme luidsprekers genoemd.

3.Krachtige batterijback-up

Je bent niet thuis of een plek waar je je telefoons niet kunt opladen, je kunt je apparaat toch opladen met een paar draagbare luidsprekers die ze gemakkelijk kunnen omzetten in power banks. Met behulp van de batterijvoeding van de luidspreker, kunt u met een ingebouwde USB-poort uw gegevenskabel aansluiten om uw apparaat op te laden.

4. Water- en weerbestendigheid

Water- en weersbestendigheid: er moet een draadloze luidspreker worden gekozen die het stormachtige weer, gemorste dranken en druppels in plassen zou overleven. We gebruiken het in de buurt van uw zwembaden, stranden en al onze uitjes, de water- en vuilbestendige Bluetooth-luidspreker helpt u veel om overal naar muziek te luisteren. Zelfs de modellen zijn van zo’n hoge kwaliteit dat ze een duik in het water overleven.

5. Hoe en waar gebruik je de speaker?

U wilt op elk moment vermaakt worden, of u nu op een feestje bent of thuis geniet van ontspanning in uw eigen achtertuin. Met deze Bluetooth-luidsprekers kunt u gemakkelijk naar muziek luisteren, naar films kijken, spelletjes spelen en nog veel meer, of u nu op reis bent, naar buiten gaat of binnen blijft.

Hier zijn sommige plaatsen waar u luidsprekers gebruikt en het type dat u voor die plek moet kopen.

  • OUTDOOR- A Waterbestendig of weerbestendig zijn de beste opties
  • TRAVEL- Klein en lichtgewicht met een clip of handvat om gemakkelijk te dragen
  • HOME- Je hebt een geweldige geluidskwaliteit en een stijlvolle uitstraling nodig omdat deze altijd door iedereen wordt gezien

https://www.iiav.nl/speaker/draadloos/