Barracuda diving
Image default
Vakantie

Glamping in Duitsland

Glamping is voor veel gezinnen de perfecte vorm van vakantie. De kinderen zijn blij, want ze gaan lekker kamperen. Jullie zijn blij, want je hebt alle luxe en comfort die je van een hotel of vakantiehuisje zou verwachten. Hoe dat mogelijk is? Bij glamping verblijf je in een luxe safaritent, een lodge of een tiny house welke helemaal voor je is ingericht. Luxe bedden, eigen sanitair, een eenvoudige keuken. Met glamping heb je het beste van twee werelden.

Glamping in Duitsland voor het hele gezin

Niet alleen de accommodatie zorgt voor een lach op ieders gezicht, ook de locatie. Je verblijft namelijk op één van de door ons geselecteerde campings in Duitsland. Verwacht dus op zijn minst een speeltuin en zwembad, maar ook een animatieprogramma (kids’ club) en allerlei leuke activiteiten. Het is zo leuk op de camping, dat je aan de kinderen geen kind meer hebt!

Glamping in Duitsland met zijn tweetjes

Is glamping alleen voor gezinnen? Echt niet! We hebben namelijk ook een aantal kleinschaligere glampings in Duitsland voor je uitgezocht die echt perfect zijn om er even met zijn tweetjes op uit te gaan. Lekker ontspannen, tijd voor een goed gesprek en alle ruimte voor elkaar.

Een glamping in Duitsland boek je heel makkelijk

Vakantie draait om ontspannen, toch? Dan moet het boeken van een glamping toch supereenvoudig zijn? Bij www.glampings zorgen we dat je echt zonder zorgen je vakantie kunt regelen.

Of je nu een paar weken op dezelfde glamping wilt verblijven, of een rondreis wilt maken waarbij je steeds een paar dagen op een andere glamping verblijft, je regelt het in een paar kliks op onze site. Dat is het gemak van www.glampings.com.