Barracuda diving
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gemakkelijk een goede straalunit of straalmachine huren

Een straalunit of straalmachine huren is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij Nobel Product huur je eenvoudig een straalunit of straalmachine om oppervlaktes in de scheepvaart te stralen. De producten zijn van goede kwaliteit en in de juiste hoeveelheden te bestellen. Dit doet u gemakkelijk via de online webshop.

Diverse straalmachines voor alle oppervlakten

U kunt een straalmachine of straalunit huren om bijvoorbeeld verfresten, walshuid of roest te verwijderen van diverse oppervlaktes. Nobel Products levert straalunits aan diverse branches, zoals de scheepvaart, visserij en jachtonderhoud. U kunt de straalunits huren of kopen wanneer u er vaker gebruik van wilt maken. De straalunits kunt u grote hoeveelheden huren en als u toch een overschot heeft, dan kunt u ze gerust retourneren. Wilt u de straalunits eerst uitproberen? Dat is geen enkel probleem. Het is mogelijk om de straalunits te testen tijdens een demonstratie. Zo komt u erachter wat het juiste product voor u is. Ze leveren daarnaast ook diverse soorten straalmiddelen, zoals garnet, straalgrit of glasparel. Hierdoor kunt u voor elk oppervlak het juiste middel gebruiken. Bij de IBIX straalunit krijgt u de juiste producten meegeleverd. Denk hierbij aan een helm en andere veiligheidsproducten. De prijzen voor het huren van een IBIX straalunit zijn verschillend per model. Voor de IBIX 9 betaalt u iets minder dan voor de IBIX 25. De prijzen worden berekend per dag of per week, afhankelijk van de tijd die u nodig heeft om de klus uit te voeren.

Huur een hoogwaardige straalunit

Kies ervoor om een hoogwaardige straalmachine of IBIX straalunit te huren. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen voor een mooi en schoon resultaat. Met de juiste straalmiddelen verwijderd u gemakkelijk verf en roest van diverse oppervlaktes. Zo houdt u de oppervlaktes schoon en netjes. Of u nu werkt in de scheepvaart of visserij, dat maakt niet uit. Bij Nobel Products bent u aan het juiste adres voor diverse goede producten.