Barracuda diving
Image default
Aanbiedingen

Geïsoleerde container, maak ervan wat u wilt!

De geïsoleerde container is een container waar eindeloze functies aan zitten. Je kan ervan maken wat je wilt, hoe gek je het ook maar kan bedenken. De geïsoleerde container zie je tegenwoordig als veel dingen gebruikt worden. Denk aan een schuur, een kantoor, een tuinhuis en zelfs als echt huis. Doordat de container geïsoleerd is, kan het tegen alles en word ervan binnenuit niks beschadigt of aangetast. Dat is dan ook de reden dat men steeds vaker een geïsoleerde container boven een schuur verkiest. Bij zelfbouwcontainer is de geïsoleerde container in meerdere maten verkrijgbaar wat ervoor zorgt da u een geïsoleerde opslagcontainer kan kopen die op maat is aan de plaats.

Een geïsoleerde materiaalcontainer als huisje

 

Je kent het wel. Het is een mooie zonnige dag en je besluit om naar de tuin te gaan waar je maandelijks een bedragje voor neerlegt. In de tuin heb je allemaal mooie planten en bloemen waar fruit aan groeien. Je zet samen met je partner twee stoelen en een tafeltje neer en geniet. Na een paar uur hangen er donkere wolken en je weet al hoe laat het is. Het gaat regenen. Ondanks dat wil je toch nog in je tuin blijven. Wat doe je dan? Zelfbouwcontainer biedt hiervoor een oplossing aan! De geïsoleerde materiaalcontainer van zelfbouwcontainer zorgt ervoor dat u lekker binnen kunt zitten zonder nat te worden! Een container is geen tuinhuisje zou u denken, maar deze containers zijn ook voorzien van ramen mocht u dat willen! Hierdoor heeft u toch nog uitzicht op uw tuintje en kunt u lekker binnen genieten!

 

Op maat een geïsoleerde container bestellen.

 

Het woord container veroorzaakt vast verwarring. Bij het woord container wordt vaak gedacht aan een grote opslagkluis. Dit kan kloppen, maar er moet niet vergeten worden dat geïsoleerde materiaalcontainers samen met alle andere containers op maat besteld kunnen worden! Zo is er een geïsoleerde container van 10ft, maar ook kleiner. Mocht er nu een kleine nodig zijn voor een kleine tuin of voortuin, dan is dat ook verkrijgbaar! Natuurlijk zijn deze containers niet alleen voor in de tuin! Deze kunnen ook voor andere doeleinden gebruikt worden, zoals het opslaan van meubelen, gereedschap etc.

 

Geïsoleerde container 10ft.

 

Degeïsoleerde container 10ft is de populairste maat onder de geïsoleerde containers. De daadwerkelijke maat van deze geïsoleerde container is 2,95 meter lang/ 2,14 meter breed en 2,07 meter hoog. U snapt waarschijnlijk al waarom dit de populairste maat is, dit komt natuurlijk door de afmetingen. Deze afmetingen zijn het best geschikt voor in de tuin. Heel veel groter moeten ze niet worden omdat bij veel mensen dit niet in de tuin past. De geïsoleerde container 10ft bij zelfbouwcontainer is een zeer lichte container. Op deze manier is de geïsoleerde container makkelijk zelf op te bouwen. Hierdoor kan de container ook makkelijk verplaatst worden en zit u niet vast aan een container die altijd op 1 plek staat.

 

Geïsoleerde materiaalcontainer, de container voor veilige opslag.

 

Wilt u extra opslag maar is het opslag dat van veel waarde is zowel fysiek als mentaal? Dan is de geïsoleerde materiaalcontainer van zelfbouwcontainer de oplossing voor. Het kan natuurlijk voorkomen dat u apparatuur op moet slaan dat van hoge waarde is. Het laatste wat u dan wilt is dat het apparatuur beschadigt raakt door bijvoorbeeld regen en vochtigheid. Met de geïsoleerde materiaalcontainer wordt u de zekerheid geboden dat het apparatuur niet beschadigt zal raken door vocht of regen. De geïsoleerde container is voorzien van een juiste luchtcirculatie waardoor er geen druppels van het plafond vallen. Verder is de gehele geïsoleerde materiaalcontainer voorzien van een goot waar de regen in afstroomt. Dit voorkomt het dat de regen door de geïsoleerde opslagcontainer heen lekt. Op deze manier kan u veilig al uw spullen van waarde in uw geïsoleerde container opslaan. Mede door het slot in de deur hoeft u ook niet bang te zijn voor diefstal.

 

Zeecontainer, perfecte container voor de opslag.

 

Naast de geïsoleerde container bestaat er ook nog de zeecontainer. Als u zeecontainer hoort zal u vast denken aan de grote containers die u op schepen ziet. Dat is ook precies wat de zeecontainer is. Deze zeecontainer is niet geïsoleerd maar door de dikte van de container wel regen en sneeuwvrij. De zeecontainer is ook niet echt geschikt als gebruik van schuur of opslagplek van waardevolle apparatuur. De zeecontainer heeft een ruwe uitstraling die het gebruik als schuur niet mooi maakt. Voor de opslag van waardevolle spullen is het ook niet ideaal, doordat de garantie niet gegeven kan worden dat het dak niet lekt. Voor de opslag van overige spullen is de zeecontainer overigens wel perfect. Door de grote ruimte valt er veel in op te slaan.

 

Zeecontainer met zijdeuren.

 

De zeecontainer van snelbouwcontainer heeft de mogelijkheid om met 1 of 2 deuren geleverd te worden. Een zeecontainer met zijdeuren is echter niet mogelijk bij snelbouwcontainer. Dit komt doordat de zee opslagcontainer van snelbouwcontainer van Bos is. Dit is de beste en grootste producent van containers. Bos biedt echter niet de mogelijkheid van een zeecontainer met zijdeuren. Echter kan je wel kiezen of je 1 of 2 deuren aan kopzijde wilt.

 

Neem contact op

 

Heeft u interesse in 1 van de containers of vragen? Neem gerust contact op via 085-0685590 of via info@zelfbouwcontainer.nl. Wilt u eerst de containers zien? Dat is geen probleem, op de Warmoeziersweg 20 te Bergschenhoek hebben wij alles op voorraad. Maak een telefonische afspraak en wij verwelkomen u graag. Bestel nu of vraag een vrijblijvende offerte aan.