Barracuda diving
Image default
Aanbiedingen

Feestversiering ophangen? Zo doe je dat!

Zit jij ook altijd zo te worstelen met slingers die in de knoop zitten? Snak jij naar adem na het opblazen van drie ballonnen? Of heb jij een andere reden waarom je iedere keer weer opziet tegen het ophangen van feestversiering? Lees dan even onderstaande blog want hierin geven wij enkele tips zodat jij jouw ballonnen, slingers en andere versieringen binnen mum van tijd hebt hangen én weer netjes opgeruimd.

 

Schaf de benodigde feestartikelen aan

 

Voordat je überhaupt versieringen kunt ophangen, moet je natuurlijk eerst de benodigde feestartikelen aanschaffen. Een hele fijne webshop hiervoor is Slingershop.nl. Hier vind je namelijk een zeer ruim assortiment aan allerlei verschillende soorten feestartikelen. Van ballonnen en slingers tot piñata’s en complete partyboxen. Neem zelf eens een kijkje en verwonder je over de mogelijkheden.

 

Maak gebruik van handige hulpmiddelen

 

Hulpmiddelen als ballonnenpompen en slingerklemmen zijn niet voor niets uitgevonden. Geen zin om de ballonnen met de mond op te blazen? Een ballonnenpomp is dan een ware uitkomst. Je kunt hierbij kiezen uit een handmatige of een elektrische variant. Bij deze laatstgenoemde laat je het apparaat het werk doen en kun jij genieten van prachtig opgeblazen ballonnen zonder dat je duizelig wordt. Slingerklemmen zijn ideaal wanneer je de muren niet wilt beschadigen. Je hebt dan geen spijkers, punaises, tape en dergelijke meer nodig om de versieringen op te hangen. 

 

Denk aan de veiligheid

 

Veiligheid gaat boven alles. Ook wanneer het aankomt op het ophangen van feestversiering. Hang slingers bijvoorbeeld zo op dat niemand er tegenaan kan lopen. Ook is het sterk aan te raden om slingers en andere versieringen van papier of andere brandbare materialen ver uit de buurt te houden van kaarsen, verlichting en apparaten die warmte afgeven. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

 

Besteed ook tijd aan het opruimen van de versiering

 

Om te voorkomen dat je de volgende keer de slingers uit de knoop moet halen, doe je er goed aan ook tijd te besteden aan het opruimen van de versiering. Gooi slingers en backdrops bijvoorbeeld niet zomaar op één hoop in een verhuisdoos want dat gaat gegarandeerd mis. Dan zul je de volgende keer dat je de doos openmaakt één grote warboel aantreffen. Door nu net iets meer tijd te steken in het netjes opruimen ervan, kost het je straks minder tijd om alles uit de knoop te halen. 

 

https://www.slingershop.nl/