Barracuda diving
Image default
Vakantie

Een unieke ervaring door te logeren bij de boer in Zeeland

Door COVID-19 wordt het allemaal iets lastiger om in het buitenland op vakantie te gaan. Gelukkig is het net zo leuk om in Nederland een unieke plek te zoeken waar u de vakantie wilt doorbrengen. De zomers worden steeds warmer waardoor het geen must meer is om voor het goede weer richting het zuiden te gaan. Wanneer u ervoor kiest om te logeren bij de boer in Zeeland, dan zit u ook dicht bij het strand én heeft u de mogelijkheid om allerlei bijzondere activiteiten te ondernemen. De kleine steden staan bol van de gezellige cafés en restaurants waar u tijdens borreltijd heerlijk vertoeft op het terras, bijvoorbeeld na een fijne fietsroute langs de duinen. Nederland heeft zo veel moois te bieden – waar gaat u heen?

Ontdek met de kinderen het boerenleven

Appartement de Graanzolder biedt een werkelijk waar unieke ervaring om te logeren bij de boer in Zeeland, specifieker gezegd in Hoofdplaat. Hoofdplaat ligt in Zeeuws-Vlaanderen tussen Breskens en Terneuzen, waardoor het ook ideaal is om bijvoorbeeld met de veerboot richting Vlissingen, Dishoek of Zoutelande te gaan. Blijft u liever met de kinderen op één locatie? Logeren bij de boer betekent ook meedoen met alle leuke activiteiten die ze in Zeeland te bieden hebben. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van de dieren op de boerderij of een rondje meerijden op de tractor en op deze manier kennis maken met het boerenleven. Vooral voor kinderen is het fantastisch om alle dieren te ontdekken en te leren waarom landbouw zo belangrijk is in Nederland. Het is dus niet alleen hartstikke leuk, maar ook nog eens leerzaam!

Reserveer uw overnachting

Wilt u graag een datum reserveren om te logeren bij de boer in Appartement de Graanzolder in Zeeland? Via de website is het mogelijk om het reserveringssysteem te raadplegen en daar meteen uw boeking door te geven.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/