Barracuda diving
Image default
Aanbiedingen

Een dagje genieten op het water

Een dagje genieten op het water

Zonder twijfel een van de leukste gebieden om een dagje te varen is het merengebied van Friesland! Friesland bestaat voor bijna 40% uit water. Er zijn dus bijna meer waterwegen dan autowegen. De leukste manier om Friesland te bewonderen is vanaf het water. Een  heerlijk dagje op de Friese meren is een leuk dagje uit voor jong en oud. Er valt veel te zien vanaf het water en er zijn enkele interessante plekken om van de boot te gaan. Bijna alle vaarroutes komen langs Sneek. Deze bruisende Friese stad is een leuke plek om aan te meren voor een drankje of hapje. Maar ook leuke dorpjes en steden als Gaastmeer, Sloten, Balk en Langweer zijn het bezoek waard. Een ding is zeker: een dagje varen op de Friesland meren is een dagje genieten op het water!

Bootverhuur Friesland

Wil je een dagje gaan varen op de Friese meren, maar heb je geen eigen boot? Dan kun je terecht bij een van de vele verhuurbedrijven. Een van de fijnste adressen om een boot te huren is Bootverhuur Friesland / Genieten op het Water in Heeg. Dit kleinschalige familiebedrijf staat bekend om de persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Naast sloepen en zeilboten kun je bij dit bedrijf ook terecht voor een ‘Tiny Boathouse’ of een mooi zeiljacht. Alle jonge boten zijn perfect onderhouden en kunnen zonder vaarbewijs gehuurd worden.

Een dagje genieten op het water

Bootverhuur Friesland ligt midden in het Friese merengebied aan open water en is daardoor het de perfecte locatie om een boot te huren in Friesland. Door de persoonlijke aandacht en uitgebreide uitleg is dit ook voor mensen zonder vaarbewijs een goede keuze. Het personeel van Bootverhuur Friesland is altijd goed bereikbaar via telefoon, e-mail en whatsapp. Dit maakt niet alleen het huren van een boot gemakkelijk en snel, maar geeft ook een stukje extra zekerheid voor tijdens de huurperiode. Blijf je in de regio van Heeg varen? Dan kunnen ze in overleg zelfs de boot komen halen of brengen. Dit maakt bootverhuur Genieten op het Water in Heeg een fijn bedrijf om een heerlijk dagje op de Friese meren mee te organiseren.

https://genietenophetwater.nl/boot-huren-friesland/