Barracuda diving
Image default
Vakantie

Een bijzondere groepsaccommodatie in de stijl van het Wilde Westen

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, een bruiloft of misschien een familiedag? Kies dan voor de Westernboerderij. Een bijzondere groepsaccommodatie die zich bevindt in het hartje van de Veluwe waar u ongestoord uw gang kunt gaan. Ook voor mensen die niet per se iets te vieren hebben, maar een vermakelijke dag willen hebben is de Westerboerderij bij uitstek de beste keuze vanwege haar diversiteit in activiteiten.

Veel keuze uit activiteiten

De Westernboerderij heeft een ruim en divers aanbod aan activiteiten. Haar grote velden kunnen ter beschikking staan van diverse activiteiten, zoals quad rijden en paintballen. Soms wil het weer niet helemaal meezitten, maar ook daarop kan de Westernboerderij anticiperen, want zij heeft ook nog een binnenaccomodatie. Denk bij actieve spellen aan een rodeostier of boogschieten, maar ook voor minder intensieve spellen zoals een pubquiz of Ik hou van Holland biedt de Westernboerderij de gelegenheid. Deze flexibiliteit zorgt, samen met de Wilde Westen-aankleding, voor een bijzondere groepsaccommodatie.

Ook geschikt voor een bindingsdag

Naast particuliere gelegenheden kan de Westernboerderij ook voorzien in zakelijke belangen, zoals een personeelsfeest of een bedrijfsuitje in de vorm van een bindingsdag. Bindingsdagen zijn dagen waarop er activiteiten worden georganiseerd waarbij werknemers hun grenzen verleggen en hun skills in samenwerken verbeteren. Hierdoor leren zij elkaars zwakke en sterke punten beter kennen en kan hier rekening mee gehouden worden op de werkvloer.

Een bedrijfsuitje met overnachting

De Westernboerderij zou geen bijzondere groepsaccommodatie zijn als deze een bindingsdag niet kon veranderen in een bedrijfsuitje met overnachting. Op het veld gelegen bij de boerderij bevinden zich tipi’s die gebruikt worden voor overnachtingen. Een bedrijfsuitje met overnachting op zo’n unieke locatie in een bijhorende sfeer is een onvergetelijke ervaring. Uw werknemers kunnen in alle rust bijkomen van de intensieve dag en ervaringen uitwisselen rondom een kampvuur. Een bedrijfsuitje met overnachting onder de sterrenhemel, wie wil dat nu niet?