Barracuda diving
Image default
Aanbiedingen

De sauna handdoek is onmisbaar

Om de juiste hoeveelheid ontspanning uit een saunabezoek te halen moet alles nagenoeg perfect zijn, waaronder de sauna handdoek. Bij een bezoek aan de sauna denkt men vaak aan de juiste temperatuur, de ruimte waarin zij zich bevinden, de inrichting daarvan en vele andere factoren. Toch wordt een belangrijk aspect, de sauna handdoek vaak overgeslagen. Althans, dat merk ik zelf enorm. 

De handdoek die mij vergezelt tijdens een saunabezoek is bijna altijd niets bijzonders. Ik raakte hem bijvoorbeeld regelmatig kwijt, aangezien de meeste handdoeken veel op die van mij leken. Het moment dat ik het aanbod van www.saunahanddoek.nl eens goed bekeek, veranderde dit meteen.

De perfecte sauna handdoek

Ze bieden hun klanten de kans om de perfecte sauna handdoek compleet zelf samen te stellen. Er staan negen kleuren en twintig biezen tot je beschikking, waardoor er ruim honderd verschillende combinaties mogelijk zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan een aubergine kleurige handdoek met een bies van een jeans patroon. 

Naast de mogelijkheid tot personaliseren hebben de mensen van www.saunahanddoek.nl ervoor gezorgd dat de handdoeken die zij leveren een extra groot formaat hebben. Dit betreft een afmeting van 200 x 80 cm. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar als 220 x 90 cm, voor mensen die nét iets meer nodig hebben.

Zelf heb ik frequent geworsteld met kleinere sauna handdoeken die niet ieder deel van je lichaam bedekken, in situaties waar dit wel wenselijk is. Dat is voor mij nu gelukkig verleden tijd.

A winning formula

Wanneer ik eens goed stil sta bij de kwaliteit van de eerder genoemde handdoeken, kan ik eigenlijk niet voorkomen dat ik diezelfde kwaliteit graag in andere, soortgelijke, producten terug zou willen zien. Juist, je raadt het al, die wens is vervuld. Bij www.saunahanddoek.nl bieden ze namelijk ook badjassen aan met een vergelijkbare hoeveelheid mogelijkheden tot personaliseren. De gekste en mooiste stijlcombinaties van je saunahanddoek kunnen nu, dankzij dit bedrijf, worden omgezet naar een perfecte badjas.

Ook binnen het aanbod van de badjassen zijn verschillende maten verkrijgbaar. Zo kan iedereen hetzelfde plezier halen uit deze fantastische producten.

De levertijd van de zelf samengestelde handdoeken en badjassen zit om en nabij de tien dagen. Dit is iets wat zeer acceptabel is voor zogeheten ‘custom’ producten. 

Meer informatie?

Als je interesse hebt om je sauna bezoeken beduidend te verbeteren, dan raad ik je sterk aan om te kijken op www.saunahanddoek.nl. Mogelijke vragen zullen hier zeker beantwoord worden en het is een mooie kans om de fantasie even de vrije loop te geven. 

https://saunahanddoek.nl/