Barracuda diving
Image default
Kinderen

BSO Big Jungle Maarssen

BSO Big Jungle Maarssen is een leuke plek waar kinderen na schooltijd terecht kunnen voor spannende avonturen in de jungle.

Welkom bij BSO Big Jungle, waar we veel plezier en avonturen beleven! We willen dat kinderen groeien, nieuwe dingen leren en, belangrijker nog, een geweldige tijd hebben.

Wij werken samen met Monkey Town Maarssen, echt gaaf! Kinderen kunnen spelen op grote speelstructuren, trampolines en glijbanen in Monkey Town Maarssen. Het is een leuke en veilige plek voor kinderen om plezier te hebben en nieuwe vrienden te ontmoeten. 

Bij BSO Big Jungle Maarssen zorgen we ervoor dat de kinderen elke dag lekker en voedzaam eten krijgen. Hierdoor hebben ze veel energie om te spelen en te leren. We zorgen er ook voor dat we rekening houden met eventuele speciale voedselbehoeften of allergieën, zodat elk kind zich gelukkig en verzorgd voelt.

De mensen die bij BSO Big Jungle Maarssen werken zijn erg goed in hun werk en je kunt ze vertrouwen. Ze zijn goed opgeleid en weten hoe ze voor kinderen moeten zorgen. Ook beschikken ze over certificaten waaruit blijkt dat ze veilig met kinderen kunnen werken. Uw kinderen zijn veilig bij ons team omdat ze ervaren zijn en klaar staan ​​om te helpen als dat nodig is.

We weten dat communicatie belangrijk is voor ouders en daarom hebben we een gebruiksvriendelijke app geïntroduceerd. Met deze app kunnen ouders gemakkelijk contact opnemen, vragen stellen en belangrijke updates ontvangen. Dit is een handig hulpmiddel waarmee wij direct op uw wensen kunnen inspelen en u op de hoogte kunnen houden van alle activiteiten, mijlpalen, leermomenten en evenementen.

Kies voor BSO Big Jungle Maarssen en voor een leuke en veilige plek waar uw kinderen na schooltijd kunnen spelen en avonturen beleven!

https://www.bsobigjungle.nl