Barracuda diving
Image default
Vakantie

Boomhut glamping

Voor een echt bijzondere kampeervakantie gaat er niets boven glamping in een boomhut. Dekn je eens in: je wordt wakker tussen de ruizende blaadjes om vervolgens weer naar de vaste grond af te dalen. Of niet natuurlijk, want het uitzicht vanuit je boomhut is geweldig. De vogeltjes zitten naast je te fluiten en je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Als je kiest voor boomhut glamping, voel je je een beetje als Tarzan of Jane. Maar dan wel gewoon met alle gemakken van de beschaafde wereld. Want de moderne boomhut is wel wat meer dan iets dat de kinderen in een boom getimmerd hebben. Dit zijn echt volwaardige vakantiehuisjes, met alles erop en eraan. Ze zijn lekker warm, hebben comfortabele bedden en meubels en natuurlijk een keuken en eigen sanitair. Glamping in een boomhut is een avontuur zoals je dat nog nooit beleefd hebt.

Allerlei soorten boomhut

De ene boomhut is de andere niet. Zo kom je op de ene glamping terecht in een enorme bol die tussen de machtige takken van een eik zweeft, terwijl je elders in een leuk houten huisje op palen terecht komt.

Wij van www.glampings.com trekken door heel Europa om de leukste plekken en faciliteiten te vinden, zodat jullie kunnen genieten van een tot in de puntjes verzorgde boomhut glamping verblijf. We zijn wel streng! Alleen de boomhutten die aan al onze eisen voldoen verdienen een exclusief plekje op onze site. Niet alleen de boomhut moet perfect zijn, ook de glamping moet helemaal kloppen: goede faciliteiten, schoon en modern sanitair en natuurlijk moet er een zwembad zijn.

Benieuwd welke boomhutten wij goed genoeg vinden voor jouw glamping vakantie? Kom dan snel langs en bekijk ons (steeds groeiende) aanbod.