Barracuda diving
Image default
Vakantie

Boek uw verblijf bij dit hotel in Winterberg

Wilt u een hotel boeken in Winterberg tijdens uw volgende zomervakantie? Dan bent u bij Hotel Der Brabander op de juiste plaats. Vanuit dit familiehotel kunt u op uw gemak de prachtige omgeving van het Sauerland verkennen. Of u nu in de zomer komt of in de winter, dit hotel is de ideale bestemming tijdens ieder seizoen. In dit hotel vindt u maar liefst 85 kamers en 28 appartementen waar u heerlijk kunt vertoeven. In en rondom dit hotel is genoeg te doen. U hoeft het terrein niet eens te verlaten om een heerlijke vakantie te beleven.

U ervaart het Sauerland vanuit dit heerlijke hotel

Hotel Der Brabander is het ideale hotel voor jong en oud in Winterberg. Voor iedere leeftijd is hier genoeg te doen. U kunt heerlijk dineren in het gezellige restaurant van dit hotel en een drankje doen in de aangrenzende hotelbar. Wilt u heerlijk tot rust komen in een kalme omgeving? U kunt heerlijk lezen in de bibliotheek met fijne lounge. Gaat u op zomervakantie naar Winterberg? Ook dan is er in dit hotel en de omgeving genoeg te doen. Er zijn verschillende buitensportvelden en anderen activiteiten te vinden rondom het hotel. U kunt ook een e-scooter huren bij de receptie om gemakkelijk Winterberg te verkennen tijdens uw zomervakantie. In de omgeving vindt u onder andere drie rodelbanen, een wildpark en een panoramabrug.

Ontdek de heerlijke kamers van dit hotel

Bekijk de verschillende kamers van dit hotel in Winterberg en boek uw  kamer voor uw volgende zomervakantie. U zult heerlijk tot rust komen tijdens uw verblijf in dit prachtige hotel. Bovendien is dit hotel uitstekend gelegen om als uitvalsbasis te dienen wanneer u de omgeving verkent. Wilt u meer weten over dit hotel? Neem gerust contact op met dit prettige hotel via de contactgegevens die u kunt vinden op hun website.