Barracuda diving
Image default
Winkelen

Beco zwemvest

Ben je iets minder zwemvaardig of kan je nog wel wat ondersteuning gebruiken tijdens het zwemmen? Dan kan een Beco Zwemvest uitkomst bieden. Een zwemvest heeft als groot voordeel dat het meer bewegingsvrijheid geeft. Dit helpt kindjes ook bij het leren zwemmen. Daarnaast is een zwemvest huidvriendelijk en gemaakt van zacht neopreen. Dit geeft een hoog draagcomfort tijdens het zwemmen. Een Beco zwemvest is overigens geen reddingsvest. Het biedt ondersteuning tijdens het zwemmen, maar het zal je niet redden. Het is daarom belangrijk dat kinderen altijd onder toezicht het Beco zwemvest gebruiken.

Beco zwemvest helpt bij het leren drijven en zwemmen

Het Beco zwemvest is echt een hulpmiddel om te leren zwemmen. Dit is ideaal als jullie binnenkort op vakantie gaan en je kindje op zwemles zit. Met het Beco zwemvest wordt het eenvoudiger om te blijven drijven. Ondertussen kan je kindje de schoolslag proberen te maken. Het aan en uittrekken van een Beco zwemvest is ook vrij eenvoudig. Hierdoor trekt je kindje zonder gezeur het nieuwe Beco zwemvest aan. De zwemvesten zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende designs. Zo kan je kindje een zwemvest kiezen die goed bij je kindje past. Met de speciale band kan je het zwemvest tevens eenvoudig op maat maken.

Veilig leren zwemmen met Beco zwembandjes

Beco Zwembandjes zijn al jaren een gerenommeerd merk voor kinderen die veilig willen leren zwemmen. Met de zwembandjes krijgen de kinderen extra drijfvermogen en blijven ze beter drijven. Hou er wel rekening mee dat de Beco zwembandjes altijd onder toezicht gebruikt dienen te worden. De zwemvleugels zijn van een hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je kindje veilig blijft drijven. Uiteraard voldoen ze aan de strengste veiligheidsnormen en kunnen ze veilig tijdens het zwemmen gebruikt worden.

Beco zwembandjes zijn er voor elke leeftijd

Of je nu op zoek bent naar zwembandjes voor baby’s of peuters de Beco zwembandjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De speciale kleine zwembandjes zijn te gebruiken tot een gewicht van 15 kg. Maar er bestaan zelfs Beco zwembandjes speciaal voor volwassenen. Met dit drijfhulpmiddel kan je namelijk leren zwemmen. Ze dienen net als alle andere zwembandjes op de bovenarm gedragen te worden. Zo weet je precies hoe je kan zwemmen. Doordat de zwembandjes opblaasbaar zijn kan je ze eenvoudig mee op reis nemen. Ze nemen relatief weinig ruimte in de koffer in beslag. Via onze webshop kan je de Beco zwembandjes eenvoudig online bestellen.