Barracuda diving
Image default
Vakantie

B&B in Overijssel

Voor een romantische vakantie met je geliefde ga je natuurlijk naar Overijssel. Neem het Vechtdal. Een prachtige omgeving waar je nog heerlijk kunt genieten van de natuur. Volg de kabbelende Vecht tijdens je fietstochten, of verken de rivier met de kano. Ga lekker wandelen door de uitgestrekte natuur. Of verken historische steden zoals Hardenberg, Ommen of Zwolle.

Natuurlijk kiezen jullie geen anoniem hotel van een keten. Voor een romantisch verblijf wil je iets bijzonders. Liefst iets kleinschaligs. Een B&B in Overijssel, bijvoorbeeld. Dit zijn veelal familiebedrijven waar de eigenaar je met alle liefde ontvangt. Hier ben je geen anonieme gast die bekend staat onder zijn kamernummer, hier krijg je een persoonlijke behandeling. Je gastheer zal je graag tippen over de mooiste plekjes, of kan je helpen een dagprogramma samen te stellen dat past bij jullie specifieke wensen.

De persoonlijke aanpak hebben alle B&B’s in Overijssel met elkaar gemeen. Maar verder zijn ze zo divers als het maar zijn kan. De ene B&B bevindt zich midden in het centrum van een van de steden en dorpen in Overijssel, terwijl de andere op een aparte plek te vinden is. Zoals een B&B gevestigd in een historisch pand of op een unieke locatie.

Wat dacht je bijvoorbeeld van wakker worden bovenin een oude watertoren, met een eindeloos uitzicht over Lutten of Zwolle? Of een van de authentieke boerderijen, waar je ’s ochtends kunt genieten van een met liefde gemaakt ontbijtje met streekproducten? Er zijn ook B&B’s te vinden in kloosters en op wijngoederen, of je huurt een natuurhuisje.

B&B Plek in Holten is handig gelegen, middenin Holten. Je loopt zo naar een leuk restaurant of gezellig café. Maar als je de andere kant op loopt ben je in 5 minuten op de Sallandse Heuvelrug. Gezelligheid en natuur, vlak bij elkaar. Dat wordt moeilijk kiezen…

Dit is maar een kleine greep uit het aanbod waarmee we slechts een tipje van de sluier kunnen oplichten. Wil je de diversiteit van B&B’s in Overijssel eens goed op je laten inwerken? Begin dan met een bezoek aan visitoost.nl. En als je er dan toch bent, boek je met hetzelfde gemak je verblijf in een van de mooie B&B’s die onze provincie rijk is.