Barracuda diving
Image default
Zakelijke dienstverlening

Aanbieders van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Het is verstandig om verschillende aanbieders van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering met elkaar te vergelijken. De ene verzekering is immers de andere niet en iedere beroepsgroep heeft weer zo zijn eigen behoeften als het op deze verzekering aankomt. Een adviseur loopt immers andere risico’s dan een aannemer. Daarom is er voor elke beroepsgroep een andere aansprakelijkheidsverzekering. Ook binnen deze beroepsgroepen heeft u de keuze uit verschillende verzekeringen. De verschillen zitten vooral in de dekking en de premie. U wilt natuurlijk de hoogst mogelijke dekking tegen de laagst mogelijke premie en daarom is het verstandig om verschillende opties voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering met elkaar te vergelijken.

Een CAR-verzekering is zeker het overwegen waard voor zzp’ers in de bouw

Wanneer u in het zzp werkt in de bouwsector, is het niet alleen verstandig om verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar te vergelijken, maar kunt u het best ook een CAR-verzekering afsluiten. Met deze combipolis dekt u namelijk uiteenlopende risico’s in die u in uw dagelijkse werkzaamheden loopt. Zo dekt deze verzekering schade die in het jaar na oplevering ontstaat, maar ook zaken die u heeft gemonteerd. Daarnaast vallen ongemotoriseerd hulpmateriaal, eigendommen van uw opdrachtgever en uw personeel onder deze verzekering. U hoeft hier dus niet allerlei losse verzekeringen voor af te sluiten. Uiteraard kunt u de CAR-verzekering voor het zzp uitbreiden met andere verzekeringen die voor u van belang zijn.

Schakel de hulp van een verzekeringsadviseur in

Wilt u graag een CAR-verzekering voor het zzp afsluiten of heeft u interesse in een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en wilt u verschillende opties met elkaar vergelijken? Neem in beide gevallen contact op met een verzekeringsexpert. Zo’n specialist weet precies waar u op moet letten bij het maken van uw keuze. Neem bijvoorbeeld contact op met VEZA Verzekeringen. Deze expert voorziet zowel ondernemers als particulieren van gedegen advies over uiteenlopende verzekeringen. Zo kunt u voor alles omtrent uw verzekeringen bij één expert terecht en weet u zeker dat u uzelf niet dubbel verzekert.