Barracuda diving
Image default
Dienstverlening

Vraag advies over energieverspilling in huis aan een isolatiebedrijf

Een erkend en professioneel isolatiebedrijf is een goede keuze als u thuis grote temperatuurschommelingen of vochtproblemen opmerkt. Naarmate het kouder wordt, kunnen huiseigenaren denken dat het toevoegen van vloerisolatie geen prioriteit heeft. Maar indien correct gepland en goed uitgevoerd door een ervaren isolatiebedrijf, zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V., kan vloerisolatie de energie-efficiëntie van uw woning verbeteren. De geïnvesteerde kosten zijn zelfs vrijwel volledig terug te verdienen door besparingen op energierekeningen.

Goede vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en lagere rekeningen

Bij het verbeteren van de thermische omhulling van uw woning, denkt u waarschijnlijk aan de muren van het huis of het dak. Dat zijn de voor de hand liggende plaatsen om te isoleren, maar veel huizen blijven dan achter met de vloeren als een kwetsbare plek. Door de vloeren te isoleren, ontstaat een complete thermische omhulling rond het huis, zodat er geen zwakke plekken zijn die de warmte laten ontsnappen. Laat uw huis of bedrijfspand dus grondig controleren zodat u kunt zien wat u bespaart door kamers goed te laten isoleren. Het aanbrengen van vloerisolatie is op alle vlakken een verbetering. U vermindert tocht en zorgt ervoor dat de vloeren de omgevingstemperatuur van de kamer hebben. Daarom kunt u veel comfortabeler door uw huis lopen. Een mooie bijkomstigheid is dat goede vloerisolatie het geluid op houten vloeren vermindert. Voor mensen met lawaaierige vloerplaten kan isolatie de oplossing zijn voor geluidsoverlast. Goede isolatie gaat dus niet alleen over energiebesparing, het gaat ook over thermisch comfort en zelfs het wegnemen van onnodig lawaai.

Start met geld besparen op uw energierekening

Isolatiebedrijf Van de Bunt Isolatietechniek B.V. is een bedrijf die u op weg helpt als u overtuigd bent van de voordelen van isolatie. Zij kunnen advies geven, isolatie aan laten brengen door gekwalificeerde monteurs en met u nadenken over de opties voor uw huis of bedrijfspand. Neem contact op voor meer informatie.