Barracuda diving
Image default
Groothandel

Tarwegrassap is een hoogwaardig en gezond product

Tarwegrassap wordt gemaakt van tarwegras, jonge tarweplantjes waarvan alleen nog maar de eerste blaadjes zijn gegroeid. Tarwegras zit vol verschillende mineralen, enzymen en vitamines. Door het rins-zoete tarwegrassap te drinken, maakt u er een prettige gewoonte van om deze nutriënten binnen te krijgen. Tarwegrassap van hoge kwaliteit wordt vervaardigd bij Biosfeer Groede, een biologische boerderij in Zeeuws-Vlaanderen. Van de teelt tot aan het persen en invriezen van het sap: dit bedrijf doet alles zelf. Zij verkopen het sap aan zakelijke klanten.

Kleinschalige en biologische teelt

U vindt Biosfeer Groede in het westen van Zeeuws-Vlaanderen, een zeer rustige omgeving met weinig vervuiling. Dit bedrijf volgt de filosofie van de permacultuur, wat betekent dat de verbouwde planten onderdeel vormen van een ecosysteem. Op deze boerderij worden allerlei verschillende medicinale planten geteeld. De gewassen worden kleinschalig verbouwd op een gecertificeerd biologische wijze. De medicinale planten worden niet alleen verbouwd op hun boerderij, maar worden daar ook verwerkt tot het eindproduct. Een voorbeeld hiervan is het tarwegras dat bij deze specialist tot tarwegrassap wordt geperst.

Neem contact op met de boerderij

Bij Biosfeer Groede groeien de tarwegrasplantjes in een kas die speciaal ontwikkeld is. Ze worden geoogst voordat ze bossig worden, wat ervoor zorgt dat de opbrengst van sap maximaal is. Het tarwegras wordt tot sap verwerkt in persapparaten. Het is mogelijk om het sap vers aangeleverd te krijgen. U schaft het tarwegrassap indien gewenst ook bevroren aan, zodat u het op een later tijdstip doorverkoopt. Het tarwegrassap is ‘flash frozen’, wat betekent dat het in zeer korte tijd vriestemperaturen bereikt. Het team van deze specialist heeft het productieproces van tarwegrassap zo ingericht dat de voedingsstoffen optimaal bewaard blijven. Als u meer informatie wilt over de verkoop of over het product zelf, staan zij u graag bij met advies op maat. Neem daarom contact op met deze boerderij.

https://www.biosfeer-groede.com/