Barracuda diving
Image default
Dienstverlening

Shop hier een telefoonhouder die je in de auto aan het ventilatierooster vastmaakt

Ben jij op zoek naar een telefoonhouder die je in je auto kunt vastmaken aan het ventilatierooster? Zoek dan niet verder! Bij R2B Store kun je heel veel uiteenlopende accessoires voor telefoons kopen. Denk hierbij aan een ventilatieroosterhouder, maar ook bijvoorbeeld aan een universele telefoonhouder voor de fiets. Een voordeel van deze telefoonhouders is dat jij je mobiel kunt gebruiken, zonder je handen van het stuur te hoeven halen. Hiermee voorkom jij dus gevaarlijke situaties in het verkeer en zorg je ervoor dat je boetes ontloopt. Je monteert de telefoonhouders gemakkelijk aan het ventilatierooster of het fietsstuur. Bovendien is de houder voor bijna iedere telefoon geschikt. In de webshop lees je alle specificaties bij het gewenste product.

Praktische voordelen van de telefoonhouders voor in de auto en op de fiets

Er zijn veel voordelen als jij een universele telefoonhouder op de fiets of in de auto aan het ventilatierooster wilt bevestigen. Allereerst kun je handsfree bellen waardoor je, zoals eerder genoemd, geen kans loopt op boetes. Daarnaast zijn de houders gemakkelijk te bevestigen en blijft de houder vervolgens ook echt stevig zitten. De houder voor in de auto heeft ruimte voor een oplaadkabel en kun je makkelijk te verstellen (maar niet horizontaal of verticaal). Het telefoonhoesje voor op de fiets is 360 graden roteerbaar en bovendien waterdicht, waardoor je door weer en wind kunt fietsen terwijl je telefoon droog blijft.

Ontvang je telefoonhouder snel in huis

Bestel je universele telefoonhouder voor aan het ventilatierooster in je auto of voor op de fiets op een werkdag vóór 23:30 uur en ontvang deze de volgende dag al in huis. Binnen Nederland profiteer je bovendien van gratis verzorging. Heb je vragen over je bestelling of de producten? Neem dan contact op met de vlotte en meedenkende klantenservice van R2B Store. Deze medewerkers staan je graag te woord en denken mee over een oplossing voor jouw probleem.