Barracuda diving
Image default
Dienstverlening

Search4Love helpt singles aan een leuke match

Woon jij in de mooie stad Amsterdam, heb je het hier erg naar je zin maar mist er nog één ding? De liefde? Is het je tot nu toe helaas nog niet gelukt om een leuke partner te vinden? Misschien omdat je nog niet zoveel geluk hebt gehad, je het niet zo makkelijk vindt om op mensen af te stappen, je steeds op plekken bent waar niet zoveel andere singles te vinden zijn of omdat je daten maar een moeilijk iets vindt. Voor jou en voor alle andere singles die nog steeds op zoek zijn naar de liefde kunnen wij van Search4Love jou iets moois bieden. Kom naar onze speeddate in Amsterdam, de kans is erg groot dat jij hier een leuke match zult vinden!

Je tijd verdoen is verleden tijd

Het is zonde om je tijd te verdoen met hier en daar een losse date, terwijl je met ons met zo’n 10 tot 20 singles op 1 avond op date gaat. Zeer doeltreffend dus. Ben je gewend om 1 date per avond te hebben dus vraag je je af hoe je dan ineens 10 tot 20 dates op een avond kan hebben? Dat is simpel. Normaal gesproken duurt 1 date een aantal uur. Je trekt de hele avond met diegene op en leert elkaar beter kennen. Dit kost veel tijd, het is dan ook zonde als de date op niets uitloopt. Bij ons heb je dates die maar 4 minuten duren. Maar dat is toch veel te kort om iemand goed te leren kennen? Dat klopt, iemand goed leren kennen lukt niet binnen 4 minuten. Maar een eerste indruk van iemand krijgen lukt wel degelijk binnen 4 minuten. En die eerste indruk is o zo belangrijk.

Is de eerste indruk met jouw date goed en denkt jouw date daar hetzelfde over? Dan kunnen jullie vervolgens samen uitzoeken of er wellicht meer in zit. Je gaat dus alleen op vervolgdate met iemand waarmee het tijdens het speeddaten goed klikte. En met de dates waar het niet goed mee klikte hoef je geen verdere stappen te ondernemen, pure tijdswinst dus.

Elders speeddaten

Lijkt het jou wel wat om te gaan speeddaten maar woon je nou niet echt in de buurt van Amsterdam maar woon je in Groningen? Geen probleem, je kan gewoon bij ons komen speeddaten in Groningen! Gelukkig zijn wij in nog veel meer steden actief, zodat jij altijd dicht bij huis op zoek kan naar de liefde!

https://www.search4love.nl/