Barracuda diving
Image default
Particuliere dienstverlening

Een nieuwe scooter kopen voor uw zoon of dochter

Als uw zoon of dochter 16 jaar is en het bromfietsrijbewijs is behaald dan is een nieuwe scooter kopen natuurlijk de volgende stap. Hiervoor kunt u terecht bij uw plaatselijke rijwielwinkel in Arkel. Hier kan uw zoon of dochter een proefrit maken op verschillende scooters om te ontdekken welke het beste past. Natuurlijk kunt u ook vooraf de website raadplegen. Hier vindt u een overzicht van de merken en modellen waar u uit kunt kiezen met bijbehorende prijzen. Zo heeft u al een beetje een idee als u de fietsenwinkel bezoekt. Dit maakt de keuze vaak een stuk makkelijker. U krijgt uw scooter uiteraard pas mee nadat deze rijklaar is gemaakt zodat uw kind er veilig mee de weg op kan.

Ook voor een mooie fiets staat de rijwielhandelaar voor u klaar

Uiteraard kunt u bij de fietsenwinkel in Arkel niet alleen terecht om een nieuwe scooter te kopen, maar ook voor een degelijke fiets zit u hier goed. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets. Dit is een stuk comfortabeler als u tegen de wind in moet rijden of tegen een heuvel op. Een fiets met trapondersteuning geeft de mogelijkheid om ook ‘gewoon’ te fietsen, u schakelt de ondersteuning alleen in als dat nodig is. Bij Van Houwelingen Tweewielers in Arkel kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment elektrische fietsen van verschillende bekende merken. Maar natuurlijk blijft de fietsenwinkel ook het adres voor een stoere kinderfiets, een racefiets of een mountainbike.

Uw fiets snel en vakkundig gerepareerd

Niet alleen als u een nieuwe scooter of fiets wilt kopen, maar ook voor reparatie en onderhoud kunt u terecht bij de fietsenwinkel. Een lekke band, een kapotte ketting of verlichting die niet goed meer werkt, de fietsenmaker weet er wel raad mee. Bij Van Houwelingen Tweewielers kunt u uw fiets brengen voor reparatie of onderhoud in de ruime garage onder de winkel. Hier zijn dagelijks vakbekwame medewerkers aan de slag om fietsen en scooters te repareren of een noodzakelijke onderhoudsbeurt te geven.