Barracuda diving
Image default
Electronica en Computers

Een 2e hands laptop kopen zonder zorgen

Anno 2022 heeft bijna elke consument wel een computer. Vaak gaat het om een laptop omdat dit gebruiksvriendelijk is,  veel performance en mogelijkheden biedt. Waar eerder het kopen van een gebruikte laptops vaak vermeden werd is vandaag de dag het kopen van gebruikte elektronica de normaalste zaak van de wereld. Door de blijvend innoverende computerbranche en de groeiende vraag naar de nieuwste laptops zijn er veel gebruikte laptops in omloop die niet onder doen voor een nieuw instap model.

Waar halen de aanbieders hun aanbod laptops vandaan?

Je zult je afvragen hoe het mogelijk is om gebruikte laptops aan te bieden met kwaliteitsgarantie. Veel bedrijven leasen laptops en vervangen deze contractueel om de zoveel maanden/jaren. Omdat het vervangen van geleasede bedrijfslaptops contractueel gaat is het merendeel van de oude lease laptops in zeer goede staat of zelfs ongebruikt in nieuwstaat. De leasemaatschappij heeft met de lease van de laptop al zijn winst gemaakt en wil vaak direct van de oude partij af zonder alle laptops afzonderlijk te hoeven zoeken op werking en functionaliteit. Daarom worden grote partijen ex-lease laptops voor aantrekkelijke prijzen verkocht aan inkopers. De inkoper gaat vervolgens alle laptops schoonmaken, testen en inspecteren op cosmetische schade en geeft deze een punten beoordeling.  Met deze punten beoordeling worden de laptops vervolgens te koop gezet als “refurbished”. Vaak zijn deze refurbished laptops in prima staat maar hebben ze enkel een gebruikerskrasje of andere beschadiging. Behalve kleine cosmetische schade zijn deze toestellen prima functioneel. Omdat lease laptops louter A-merken zijn met goede specificaties kan je als koper van zo’n refurbished laptop uitgaan van nog jaren computerplezier.

Betrouwbare aanbieders refurbished laptops

Waar kan ik het beste een refurbished laptop kopen zul je je afvragen? Er zijn op het internet verschillende partijen die betrouwbaar zijn. Er zijn echter veel partijen die de hoofdprijs vragen en dat is zonde van je portemonnee. 1 van de goedkoopste refurbished laptop aanbieders in Nederland is zonder twijfel DSL-Tech.nl. DSL-Tech is een jong en innovatief bedrijf die met kleine marge kwalitatieve laptops op de markt brengt welke afkomstig zijn van de zakelijke markt. Zo wil DSL-Tech klanten voorzien van een goed betaalbaar product én belangrijker nog een bijdrage doen aan het milieu. Het kopen van 2ehands elektronica scheelt namelijk een hoop vervuiling. Door het zakelijke aanbod ben je met een DSL-Tech.nl laptop verzekerd van een laptop die goede prestaties biedt voor een betaalbare prijs. Naast gratis verzending vanaf 150 euro heb je bij DSL-Tech altijd 1 jaar standaard garantie welke je voor enkele tientjes zelfs kunt opwaarderen naar een 2-jarige garantie.

Voor mee informatie ga naar de website van DSL-Tech.nl

 

Over het begrip refurbished