Barracuda diving
Image default
Dienstverlening

Deze specialist helpt u bij de keuring van uw verwarmingsketel

Een keuring van uw verwarmingsketel was nog nooit zo makkelijk door de goede service van K.K. Brandertechniek. Deze specialist voert keuringen uit aan diverse soorten technische installaties. Denk hierbij aan luchtverhitters, heetwaterketels, houtkachels, maar ook brandstofleidingen worden door hen geïnspecteerd. Om verzekerd te zijn van de beste kwaliteit voeren zij de keuringen uit volgens de richtlijnen van de SCIOS. Dit is een stichting die periodiek de werkzaamheden van bedrijven toetst die keuringen uitvoeren. K.K. Brandertechniek wordt ook regelmatig door deze stichting getoetst. Zo weet u zeker dat zij de beste kwaliteit leveren en u de keuring met een gerust hart uit handen kunt geven.

De werkwijze van dit bedrijf

Dit bedrijf is een van de weinige bedrijven in Nederland die op alle disciplines van de SCIOS keuringen mag uitvoeren. Hierbij maakt het niet uit van welk merk de installatie is. Volgens een vaste werkwijze voeren ze de keuring van bijvoorbeeld uw verwarmingsketel nauwkeurig uit. De volgende zaken worden onder andere gecontroleerd:

  • De energiezuinigheid
  • De optimale verbranding
  • Het veilig functioneren van de installatie
  • De afstelling voor verbranding
  • Het systeem voor de toevoer van verbrandingslucht en brandstof
  • De afvoer van verbrandingsgassen

Nadat al deze zaken gecontroleerd zijn, geven de monteurs van deze specialist advies. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u het beste een nieuwe verwarmingsketel kunt kopen. In de meeste gevallen is het uitvoeren van onderhoud voldoende. Op deze manier gaat de ketel nog jaren mee en weet u zeker dat de installatie voldoet aan alle veiligheidseisen.

Informeer naar de mogelijkheden

Wanneer u een keuring laat uitvoeren aan uw verwarmingsketel profiteert u niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook van een uitstekende service. Wanneer uw installatie kampt met een storing kunt u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar de hotline bellen van K.K. Brandertechniek. U kunt de storing melden en zij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een monteur uw kant op komt. Door de centrale ligging van hun serviceafdeling kunnen ze snel bij u thuis zijn en hoeft u nooit lang te wachten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op met K.K. Brandertechniek.

https://kkbrandertechniek.nl/