Barracuda diving
Image default
Verbouwen

De beste specialisten zorgen voor een goede groutinjectie

Als u bouwprojecten wilt realiseren is het uiteraard van belang dat u hiervoor de allerbeste mensen in het vak inschakelt. Hoe meer ervaring deze vakmensen hebben, hoe groter de kans dat het project op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Door te kiezen voor bewezen deskundigheid vermijdt u dus risico’s en zal u de andere taken die nog nodig zijn voor uw project op korte termijn kunnen oppakken. Kies ook voor efficiëntie en kwaliteit door te werken met de specialisten van de Vries Titan. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd op het gebied van verankerings- en funderingstechnieken. Zo is de specialist de ideale uitvoerder van de door uw benodigde groutinjectie.   

U zoekt deze specialisten voor uw groutinjectie

Waarom zou u als opdrachtgever moeten kiezen voor de Vries Titan? U kiest voor dit bedrijf als u gebruik wilt maken van echte pioniers in hun vak. Dit bedrijf gebruikt alleen de beste moderne technieken en materialen. Zo was de Vries Titan het eerste bedrijf in Nederland dat gebruik maakte van zelfborende ankers. Sindsdien is het gebruik van deze machine steeds populairder, maar de meeste ervaring is natuurlijk voorhanden in het bedrijf dat het introduceerde. Daarnaast heeft de Vries Titan bewezen hoe goed het is in het uitvoeren van grondbewerkingsdiensten. Al meer dan duizend opdrachtgevers hebben gebruik gemaakt van de werkzaamheden van deze specialist, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een groutinjectie. Het werk van De Vries Titan is dan ook in trek in het binnen- en buitenland. Nu kunt ook u gebruikmaken van de diensten van deze specialist. 

Laat uw groutinjectie uitvoeren door dit bedrijf

Het is een goed idee om uw groutinjectie uit te laten voeren door de specialisten van de Vries Titan. Hiervoor zal het bedrijf gebruikmaken van een groutanker. Deze machine spuit grout in de grond op de locatie van uw aanstaande bouwproject. Uiteraard kan ook het stabiliseren van de grond an sich uw voorkeur hebben. Een dergelijk anker injecteert grout via een lange buis in de diepte uw grond in. Hierna zal de specialist de buis terugtrekken, waardoor alleen het groutmiddel overblijft. Dit zorgt ervoor dat de grond stabiel wordt gemaakt, waardoor verzakkingen en vochtschade worden voorkomen.  

https://devriestitan.nl/