Barracuda diving
Image default
Sport

Werk aan jouw conditie en kracht bij hét sportcentrum van Dordrecht

Bij het sportcentrum van Imbellem in Dordrecht staan jouw wensen altijd centraal. Heb je nog weinig ervaring met conditie- en krachttraining, maar wil je deze wel opbouwen? Reken dan op een intensieve en persoonlijke begeleiding van jouw eigen personal trainer. Hij of zij werkt met jou aan een plan wat volledig op jouw wensen en vaardigheden wordt afgestemd. Maar hoe weet je zeker dat het plan bij jou past? Je begint bij dit sportcentrum in Dordrecht altijd met een uitgebreide intake. Hierin worden niet alleen jouw sportvaardigheden in kaart gebracht, maar er is ook aandacht voor diverse aspecten van jouw leefstijl. Hoe jij slaapt, eet en de stress die je op een dagelijkse basis ervaart, dragen allemaal bij aan jouw fitnessniveau.

Sporten wordt nooit saai met deze afwisselende aanpak

Vervolgens ga je met jouw trainer aan de slag bij dit fantastische sportcentrum in Dordrecht. Jouw personal trainer zorgt voor een gevarieerd programma waardoor het sporten nooit saai wordt. Jullie werken samen aan diverse onderdelen zoals conditie, kracht en techniek. Jouw begeleider doet de bewegingen altijd eerst voor, zodat jij kan zien hoe ze werken. Vervolgens is het aan jou om het zelf te proberen. Jouw personal trainer helpt je dan door jouw oefeningen te controleren en in de gaten te houden of jij de beweging op een verantwoorde manier uitvoert. Heb je een aantal oefeningen onder de knie en voel jij je comfortabel met het programma? Dan kun je aansluiten bij een van de groepslessen die het sportcentrum van Imbellem in Dordrecht aanbiedt. Je werkt samen met anderen aan jullie vaardigheden op jullie eigen niveau.

Ben jij er klaar voor om te werken aan jouw conditie, kracht en vaardigheden binnen fitness? Schrijf je dan vandaag nog in bij dit sportcentrum in Dordrecht met oog voor jouw wensen! Je ontvangt dan eerst een intake waarin je met een personal trainer in gesprek gaat. Als je nog vragen hebt over de diverse sportprogramma’s en mogelijkheden, kun je altijd even telefonisch contact opnemen met de ervaren medewerkers of hen een e-mail sturen.