Barracuda diving
Image default
Horeca

Vertrouw voor uw BBQ-feest op locatie op deze experts

Wilt u graag uw BBQ-feest op locatie laten verzorgen door een echte professional? Dan zit u zeker goed bij Partycentrum Floor uit Lunteren. Naast barbecues serveren zij nog op tal van andere feesten, zoals geboortefeesten, trouwfeesten, jubilea, personeelsfeesten, recepties en nog veel meer. Een feestavond van 5 uur lang kost slechts €30,5 euro per persoon, en dan is werkelijk alles inbegrepen.

Uw BBQ-feest op locatie tot in de puntjes laten verzorgen

Deze ervaren specialisten gaan al mee sinds 1770. Destijds vestigde Egbert Floor zich in het oude postkoets-wisselstation en vervoerde hij gezinnen, waarvoor hij tegelijkertijd kookte. Na een aantal ingrijpende veranderingen werd in de loop van de 20e eeuw Partycentrum Floor geopend. Een cateringbedrijf dat nu nog steeds bruist en mensen op locatie wilt voorzien van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. U kunt bij deze professionals terecht voor tal van evenementen, op locatie of in het partycentrum zelf. Deze beschikt over een aantal kegelbanen waar u zich kun op uitleven. Of uw feest nu persoonlijk of zakelijk is, deze wordt steeds tot in de puntjes verzorgd, deze professionals staat niet voor niets bekend als het meest gastvrije centrum van Lunteren en omgeving.

Neem contact op met deze experts

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u dit partycentrum graag boeken voor deze feestelijke aangelegenheid? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met deze ervaren experts. Zij beantwoorden met veel plezier al uw vragen in verband met de diensten die zij aanbieden. Hun contactgegevens vindt u terug op de eenvoudige en toegankelijke website van deze professionals. Wist u trouwens dat ze al 250 jaar bestaan én dat ze tot hofleverancier zijn benoemd? Reden te meer dus om hen snel in te schakelen voor de catering van uw BBQ-feest op locatie of voor een andere gelegenheid, waarvoor u een geschikte zaal zoekt. Ontdek wat ze voor u kunnen betekenen!

 

https://www.partycentrumfloor.nl/