Barracuda diving
Image default
Horeca

Een goedverzorgde bbq in Heerde

Een lekkere bbq in Heerde is natuurlijk hartstikke leuk en lekker, maar er komt best wel wat kijken bij het organiseren hiervan. Al het vlees dat ingekocht moet worden, en allerlei ander lekker eten voor op de bbq. Dat zou je dan ook nog zelf moeten klaarmaken voordat je het op de bbq kan gooien. En dan mag je vervolgens zelf de hele avond bij de bbq staan. Wij nemen het organiseren van een bbq in Heerde graag voor je over. Dat is een stuk relaxter dan wanneer je dit zelf zou moeten doen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om het vlees en kan zo optimaal genieten van de gezelligheid en de smaaksensaties. 

Door ons laten verzorgen

Bij ons ben je ervan verzekerd dat de bbq in Heerde geslaagd zal zijn, alles zit erop en eraan. Door al onze ervaring weten wij namelijk precies wat een goede bbq nodig heeft. Hierdoor zullen je gasten alleen maar het beste en lekkerste vlees of vis krijgen. We bieden verschillende soorten menu’s aan, deze menu’s zijn per persoon. De kosten zijn dus ook per persoon, hierdoor zijn er geen onverwachte kosten achteraf.  Tijdens de bbq in Heerde kunnen jouw gasten en jij genieten van vlees en vis van hoge kwaliteit. Het is ook mogelijk om speciale verzoeken door te geven. Wanneer een van je gasten ergens allergisch voor is zoeken wij hiervoor graag een alternatief. 

Verhuurservice

Een bbq in Heerde is niet compleet zonder een leuke aankleding. Daarom is het bij ons ook mogelijk om aankleding te huren voor jouw bbq. Zo bieden we tafels, stoelen, partytenten en nog veel meer aan.  Deze maken je bbq in Heerde helemaal af. Wij denken dus aan alles, het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van de heerlijke bbq.