Barracuda diving
Image default
Dieren

Dierenwinkel en hengelsportzaak in één vlakbij Rotterdam

Bij Uw Dierspecialist ChaNa vindt u veel meer dan enkel dierenvoeding en hengels. U geniet hier namelijk van een breed assortiment aan producten voor uw dieren én alles wat u nodig heeft voor de hengelsport. In deze dierenwinkel en hengelsportzaak onder één dak in Rotterdam, vindt u dus alles voor uw kat of hond maar ook alles voor een geslaagde namiddag vissen. Bent u ook benieuwd wat dit allemaal inhoudt? Hieronder ontdekt u alvast wat meer!

Een greep uit het brede assortiment van deze dierenwinkel

Als dierenwinkel en hengelsportzaak staat deze expert bekend als de beste winkel in de wijde omgeving van Rotterdam. Dit is niet enkel dankzij hun grote assortiment, maar vooral door de kwaliteit hiervan. Zij verdelen enkel en alleen topmerken, die goed zijn voor mens en dier. Denk hierbij aan de dierenvoeding van Edgard Cooper, voedingssupplementen van Puur, snacks van Vitakraft en sterke visspullen van Storm. Deze topmerken zijn nog maar een kleine greep uit het volledige assortiment maar tonen al wel aan dat de kwaliteit hier hoog ligt. Als dierenwinkel hebben zij dan ook een groot hart voor alle dieren. Zit u met een probleem of bent u op zoek naar een specifiek product dat u niet meteen terugvindt? Dan helpen de medewerkers u hier graag verder met gedegen advies. Zij kennen hun producten en weten u steeds het juiste aan te bieden, zowel in de afdeling van de dieren als in de hengelsportzaak in Rotterdam.

Bestel snel uw producten of ga langs in de winkel

Dankzij het grote succes van deze gerenommeerde dierenwinkel nabij Rotterdam, kan u zeker zijn dat u met kwaliteit naar huis gaat. Zowel u als uw dieren zullen hen dankbaar zijn! Ook in de hengelsportzaak vindt u vissers van verschillende niveaus terug, van over heel de regio rond Rotterdam. Zo populair zijn ze! Twijfel dus niet en ga zeker eens een kijkje nemen naar hun assortiment!