Barracuda diving
Image default
Energie

De efficiëntie van een kleine windmolen

Stroom in 2022? Wek het zelf op met de kleine windmolen  

Heb jij een mooie boerderij en wil je in het jaar 2022 ook graag zelf je stroom opwekken? Dit kan heel goed dankzij de kleine windmolen van EAZ. Je bent niet de eerste ondernemer die hiervoor gaat kiezen, want in België, Duitsland en op diverse boerderijen in Nederland is de kleine windmolen al in gebruik genomen. Het is een mooie investering en een goede uitvinding, speciaal ontwikkeld en gebouwd voor boerderijen, dus zo kun jij zelf je stroom opwekken in dit jaar!                      

Windmolen voor de boerderij

Op een boerderij is het heel efficiënt om een kleine windmolen te plaatsen, waarom? Je gebruikt daar gedurende de hele dag erg veel stroom en hoe ideaal zou het dan zijn als je het zelf kunt opwekken? Dankzij een kleine windmolen die je op de boerderij kunt laten plaatsen is dat ook echt mogelijk. In totaal zal een windmolen 20 jaar draaien, dag en nacht. In totaal heb je dan 170.000 draaiuren en dit is van hoogwaardige technologie. Dit is de beste molen voor de boerderij en het werkt efficiënt en eenvoudig, de windmolen kent een lange levensduur en heeft maar lage onderhoudskosten. Het is groot genoeg voor de boerderij en klein genoeg voor in het landschap.

Zelf stroom opwekken

Je wil je eigen boerderij graag van stroom voorzien en dan is een windmolen een ideale keuze. De molen is speciaal ontwikkeld voor de land- en tuinbouw en het is ook onderdeel van de op maat gemaakte energiepakketten voor wind en zon. Je zou het samen kunnen doen met zonnepanelen en dan ben je erg zelfvoorzienend bezig!

Vraag je je wel eens af hoe duur is een windmolen? Daar komen wij je graag alles over uitleggen. Het gaat er namelijk niet om wat jij er nu in gaat investeren, het gaat er om dat jij het er snel uit gaat halen en zo zelfvoorzienend bent met je bedrijf. De windmolen maakt het allemaal mogelijk en wij rekenen het graag aan je voor zodat jij weet waar je aan toe bent.

https://www.eazwind.nl/