Barracuda diving
Image default
Bloemen

Alles voor een succsvolle Bohemian wedding!

Een echte Bohemian wedding | Zo doe je dat

Altijd al gedroomd van een droombruiloft dat helemaal in het teken staat van organisch, natuur, kleur en moderne simpele elementen? Dan is een bohemian wedding zeker iets voor jou! Een bohemian wedding maakt van je trouwdag een betoverende dag dat aanvoelt als iets magisch. Het thema kun je natuurlijk helemaal naar je eigen smaak samenstellen. Het is een erg populair thema om te trouwen en dat is ook Kaartcollectie.nl niet ongemerkt gebleven. Daarom zetten we wat tips en tricks op een rij om jouw bohemian wedding tot een succes te maken!

Het begint al met je trouwkaartjes

Heb je eenmaal helder wat voor thema je bruiloft gaat worden, dan is het wel zo handig om vanaf het begin deze thema te gebruiken voor al je uitingen en dus ook je trouwkaartjes! De eerste stap is dus het bestellen van trouwkaarten in bohemian stijl. Deze vind je gelukkig in één overzicht op onze webshop. Bestel je bohemian kaartjes met gratis bijpassende enveloppen en en gratis verzending in Nederland online!

Houd het eenvoudig en stijlvol

Beeld het je in. Een mooie zomer dag, met een zwoele zomeravond waar je met familie en vrienden geniet van een prachige dag. Hoe gaaf is dat? De aankleding van je bruiloft is essentieel voor die relaxte sfeer. Warme kleuren en eenvoudige decoratie zijn belangrijk. Je komt al een heel eind door je feest aan te kleden met jampotjes, mooie bloemen, kraaltjes en dromenvangers. En je bruidstaart? Houd het simpel en vooral organisch. Laat het vooral goed en puur smaken, dat zullen je gasten namelijk eerder onthouden.

Deze eenvoud is ook terug te brengen in je sluier. In plaats van een normale sluier, ga voor een mooi haaraccessoire gemaakt van prachtige bloemen. Laat je haar vlechten in een vissengraat vorm en je look is helemaal compleet

Tafeltjes in bohemian stijl

Laat je gasten eten, drinken en beleven aan een mooi gedekt tafeltje met bijvoorbeeld bloemen en mooi glaswerk. Alles kan en mixen mag. Gebruik de basiskleuren uit je thema en laat deze terug komen in je servetten, bloemstukken of tafelkleed.

Last bot not least: Een Bohemian jurk

Bohemian jurken zijn vaak een stuk simpeler van opzet. Zeker niet minder mooi, maar het zijn gewoon hele mooi jurken zonder al te veel tierelantijn. Kies vooral je eigen stijl waar jij je goed bij voelt. Er zijn gelukkig genoeg aanbieders en verkooppunten waar je je perfecte jurk kunt bestellen. Bonus: vaak zijn de klassieke trouwjurken wat duurder, dus het scheelt je ook nog eens geld.

Sluit het feest af met een kampvuur

Maak het feest écht compleet met een prachtig kampuur bij zonsondergang. Ga heerlijk met elkaar rondom het kampvuur zitten en zet er wat mooi muziek bij en late night dinner snacks. Geloof ons, niemand zal het vergeten!

Namens Kaartcollectie wensen wij je alvast veel succes met de voorbereidingen voor je bruiloft. Check onze website voor al onze trouwkaarten en bestel eenvoudig online!

https://www.kaartcollectie.nl/