Barracuda diving
Image default
Alarmsysteem

Ajax alarm: Maak volop gebruik van beveiliging

  Schaf een alarmsysteem van Ajax aan

Ons Ajax alarm is een draadloos alarmsysteem van merkwaardige topkwaliteit. In onze winkel zijn ook meerdere modules samen te stellen in het systeem. Jouw bedrijfspand of woning is dus op de beste manieren beveiligd. Verder heeft het systeem een makkelijk wijze om te installeren en is de bediening ook makkelijk uit te voeren. De systemen beschikken over LAN en GSM kiezers en worden aan het draadloze netwerk gekoppeld. Het systeem is voorbedacht en betrouwbaar. Zelfs bij een wegvallende verbinding werkt het systeem nog door de verbinding met een prepaid simkaart. In ons land is er steeds meer vraag naar een draadloos alarmsysteem van dit merk. Mede doordat de techniek professioneel is afgestemd en het alarm zowel beroepsmatig als voor privé gebruik prima geschikt is. Tevens beschikt het systeem over een aantrekkelijk design die veel weg heeft van een Apple product. In elk interieur staan de hubs dus goed.

Maak het alarm compleet

Een Ajax alarmsysteem kan worden aangeschaft in complete sets. De basis sets in onze winkel bestaan uit noodzakelijke hubs. In de hub kits schaf je een centrale aan waarmee verbinding wordt gemaakt, een bewegingsmelder, magneetcontact, afstandsbediening en back-up batterij. Hoe meer beveiliging in het pand nodig is hoe uitgebreider de sets met meerdere modules. De voordeligste hub kit heeft een frequentie van 868Mhz en wordt er gebruik gemaakt van een Euronorm Grade 2 kwalificatie qua betrouwbaarheid en veiligheid. Tevens is er crypto communicatie toegepast en zal het alarm niet falen bij sabotage en jamming. Vals alarm wordt tevens niet gemeld en wordt eenvoudig door het systeem herkent. Bewegingsmelders en magneetcontacten als de MotionProtect Curtain worden in kozijnen bij ramen en deuren gemonteerd. Deze detecteert beweging. Huisdieren worden vermeden. Ook detecteren ze glasbreuk waarbij direct het alarm afgaat.

Diverse slimme modules

Het draadloos alarmsysteem heeft ook paniekbuttons om bij te kopen. Bij noodgevallen met een druk op de knop wordt het alarm in gang gezet met een melding naar de meldkamer. Met het keypad kun je slim toegangscodes instellen en beheren. Denk aan het openen van deuren en hekken. Alleen mensen met de code kunnen toegang krijgen tot het pand. Ook hier zit een paniekfunctie op. Daarbij wordt een signaal doorgezonden waarbij de meldkamer op de hoogte is zonder dat indringers weten dat er een melding gedaan is. Dit gebeurd bij stille paniekbuttons. Motion cams maken gebruik van PIR sensoren en zien beweging door middel van temperatuurmeting. Personen worden herkent en dieren worden genegeerd. Met IP camera’s als de minidome worden alle gebeurtenissen om huis, bedrijfspand, flat en tuin vastgelegd. De dome camera heeft een zeer breed bereik, en bevat HD opnames die terug te kijken zijn via de app. Via de app kun je 24 uur lang per dag live meekijken met de IP camera. Daarnaast zijn er IP bulletcamera’s met een lens van 2,8mm verkrijgbaar die verbinding maken door middel van een kabel met de router. Schaf een PoE videorecorder aan om opnames vast te leggen.Zo creeer je een inbrekervrije woning en zorg je dat ze jou woning overslaan.

https://draadloos-alarmsysteem.com/