Barracuda diving
Image default
Internet

Jouw Macbook meenemen op vakantie

Je gaat op vakantie en wilt graag een Laptop of Macbook meenemen, is dat verstandig? Op het eerste gezicht zou je denken van niet, hij kan zomaar gestolen worden uit je backpack. Lees hier alle voordelen en nadelen van de Macbook op vakantie en lees waarom wij denken dat je een Macbook moet huren voor op de vakantie!

Voordelen van Macbook op vakantie

Als je gaat duiken met barracuda diving op reis, dan wil je natuurlijk jouw prachtige foto’s die onder water worden gemaakt op vakantie ook showen op Instagram. Al je vrienden moeten natuurlijk zien dat jij met een barracuda op de foto staat. Of op de foto met een haai, wie weet… 

Om deze foto’s mooi te bewerken, heb je vaak wel een Macbook nodig, daarom kun je het beste een Macbook meenemen op vakantie om zo toch de foto’s goed te kunnen bewerken. Met photoshop of een ander bewerkingsprogramma kun je eenvoudig al jouw prachtige duikfoto’s bewerken voor op Instagram, Facebook of Twitter! Succes met bewerken. Lees hier ook de nadelen van een Macbook op vakantie. 

 

Nadelen van de Macbook op vakantie

Als je in zuidoost Azie gaat reizen heb je vaak geen Apple Store, waar je snel nieuwe onderdelen kunt krijgen voor je Macbook. Daarom moet je heel voorzichtig omgaan met je Macbook. Ze hebben in Bangladesh geen nieuwe Oplader als die kapot gaat. 

Het tweede nadeel is dat een Macbook of laptop snel wordt gestolen. De Macbooks zijn duur en kostbaar. Daarom is het vaak beter om een Refurbished macbook te huren of kopen. De refurbished Macbook is goedkoper in aanschaf en doet het ook nog altijd heel goed. Maar deze refurbished Macbook kan natuurlijk ook gestolen worden, helaas gebeurt dan nog wel eens. 

Keuze om je Macbook wel of niet mee te nemen?

Heb je nou de keuze om jouw refurbished Macbook wel of  niet mee te nemen, dan raden wij aan om hem altijd mee te nemen op vakantie, het heeft grotere voordelen dan nadelen. Tevens kan je foto’s bewerken en als je de macbook goed bij je kan houden, hoeft hij niet gestolen te worden. De Macbook Lite van www.rentyourmac.com is ligt en ook nog eens goedkoop om te huren, wij raden jou aan om deze te huren als je op vakantie gaat, hij doet het goed en zal je vele voordelen bieden bij het boeken van tickets voor vliegen of bustickets. Top deal dus!

 

 

https://www.rentyourmac.com