Barracuda diving
Image default
Kunst en Kitsch

Een foto als schilderij aan de muur

Kunst aan de muur, het is voor velen niet weggelegd, want kunst aan de muur kost ook vaak een flinke duit. Toch hoeft dat niet altijd zo te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een foto als schilderij aan de muur, dat hoeft niet duur te zijn. Heeft u een lange lege witte wand in uw woning? Dan een grote foto als schilderij een uitkomst, u heeft gelijk uw woning een stuk meer sfeer gegeven. Grote foto als schilderij zijn ook handig in kantoorruimtes of in grote hallen, zoals een ontvangsthal met receptie. Het geeft de ruimte meer sfeer, kleur en warmte.

Betaalbare en grote schilderijen

In Rotterdam zit een organisatie die een foto als schilderij maakt. De kunstenaars zijn  gespecialiseerd deze kusntvorm. De bekenste foto als schilderij zijn kenmerkend om de hun veelzijdige kleuren en interessante texturen. Voor elke opdracht is er weer een andere kunstenaar beschikbaar. Zo is er een kunstenaar met een achtergrond in grafisch ontwerp en dat is ook te zien zijn foto als schilderij. Je ziet vaak diverse elementen van typografie of grafische vormen terugkomen in de grote schilderijen. Het is ook een van de bekendere elementen van de stroming pop-art.

Waar te koop?

Wil je ook een foto als schilderij kopen? Dan kan je terecht op de website. Niet alleen hier vindt je een groot deel van zijn collectie en eerder gemaakt werk ook vind je wat voor soort schilderijen je allemaal kan maken. Wil je een foto als schilderij? Dat hoeft niet duur te zijn.. Hij is een afhankelijke kunstenaar en rekent dus ook geen commissie over zijn schilderijen. Hierdoor zijn het ook betaalbare schilderijen. Je koop immers de schilderijen direct van de kunstenaar. Op zoek naareen foto als schilderij voor bij uw in uw woning op kantoor? Neem een kijkje op de website en ontdek de collectie van deze kunstenaar.