Weekje kamperen? Huur een tentipi!

De tentipi werd oorspronkelijk gebruikt door nomadische volkeren die vroeger leefden. Zij leefden in harmonie met de elementen en gebruikten de tipi om zich hiertegen te beschermen. Dankzij de doordachte vorm en het hoogwaardige materiaal zijn deze tipitenten ook vandaag de dag nog dé manier om te kamperen in alle weersomstandigheden. Bent u van plan om een week te gaan kamperen in Nederland of bijvoorbeeld Scandinavië? In een tentipi van Nordic Tent Solutions blijft u lekker warm. De tenten die dit bedrijf gebruikt, worden vervaardigd in Noord Zweden en ademen nog altijd de sfeer van de legendarische nomaden. De tipitent is daardoor hét perfecte verblijf voor een sfeervolle kampeervakantie.

Met een tentipi geeft u sfeer aan uw bruiloft

De kans is groot dat de dag waarop u gaat trouwen een van de mooiste en meest bijzondere dagen uit uw leven wordt. Hoe leuk is het dan om flink uit te pakken voor uw trouwdag? Wilt u trouwen op een unieke locatie? Of uw bruidsfeest op een sfeervolle manier vieren? Huur dan een tentipi van Nordic Tent Solutions. Door uw bruiloft te vieren in een tipitent zet u meteen de toon voor een gezellig en karakteristiek bruidsfeest. Ga voor een avontuurlijke sfeer en beleef een trouwdag om nooit meer te vergeten. Viert u uw trouwfeest groots? Dan kunt u ook meerdere tenten huren en deze aan elkaar koppelen. Wanneer u de tenten huurt bij de specialist, wordt de tent op locatie opgebouwd en als u dat wenst wordt ook de indeling verzorgd.

De tentipi, de ideale tent voor menig outdoor gelegenheid

Organiseert u dit jaar een groot festival? Maakt u onderdeel uit van de organisatie van een buurtfeest? Of bent u de uitverkorene om het bedrijfsfeest te organiseren? Wat voor feestelijke gelegenheid u ook heeft, denk er zeker eens over na om een tentipi te huren. Met deze authentieke nomadische tent zorgt u voor een uniek en sfeervol evenement. Wanneer u een tentipi huurt bij Nordic Tent Solutions heeft u keuze uit een ruim aanbod aan verschillende tenten. Ook is het mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen en zo een heel tentdorp te bouwen. Hierdoor is er voor elk feest een maatwerkoplossing. Hoeveel gasten verwacht u op uw feest? En hoe ziet u de inrichting van de tipitenten voor zich? Wat uw wensen ook zijn, de specialist maakt het mogelijk.